2014-07-02 08:20:26
Φωτογραφία για Στις 8-10 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Καψοράχη Μακρυνείας
Ο Σύλλογος της Αδελφότητας των Απανταχού Καψοραχιτών – Παλαιοχωριτών Μακρυνείας «Ο Άγιος Νικόλαος» διοργανώνει για 8η συνεχή χρονιά στις 8, 9 και 10 Αυγούστου 2014 πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Καψοράχη Μακρυνείας, στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν από τον σύλλογο που εδρεύει στην οδό Χαλκοκονδύλη στην Αθήνα, είναι κορυφαίο πολιτιστικό, κοινωνικό και οικονομικό γεγονός για την ευρύτερη περιοχή. Αυτό αποδεικνύεται και από την τεράστια αύξηση των επισκεπτών που παρατηρήθηκε τα τελευταία χρόνια.

Τα έξοδα που απαιτούνται για την διοργάνωσή των εκδηλώσεων είναι πολλά και η συμβολή των χορηγών απολύτως απαραίτητη. Γι’ αυτό και ζητείται δημοσίως από όσους μπορούν, να συμβάλλουν σ’ αυτή την προσπάθεια με κάποια χορηγία. Αυτή θα μπορούσε να είναι οικονομικής φύσεως ή κάποια προσφορά για την λαχειοφόρο αγορά που θα γίνει κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων ή χορηγία επικοινωνίας.

«Καλούμε τους φίλους/ες καθώς και τους επιχειρηματίες της περιοχής μας να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια αυτή.

Μπορείτε να γνωρίσετε την προσφορά σας στο email: [email protected] η στο τηλέφωνο 6974-114325», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ