2014-07-04 09:57:33
Φωτογραφία για ΤΟ... ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΑΪΤΑΝ!
Ο Μάικλ Ολαϊτάν συνεχίζει να καταβάλλει προσπάθειες προκειμένου να μπορέσει να λάβει μέρος έστω σε ένα κομμάτι της ερυθρόλευκης προετοιμασίας από τις αρχές Αυγούστου και μετά.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων ως ένας μεγάλος... μαχητής που είναι δεν έχει σταματήσει σε καμία των περιπτώσεων την προσπάθειά του να επανέλθει πλήρως στις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό. Έπειτα από εξετάσεις επί εξετάσεων από την ημέρα που κατέρρευσε στο γήπεδο στη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, σοκάροντας όλη την Ελλάδα ο Νιγηριανός διεθνής επιθετικός του Θρύλου έχει κάνει πολλά και μεγάλα βήματα προόδου, κάτι που αποτυπώνεται και από τις εξετάσεις του.

Ακόμα και έτσι πάντως με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο Ολαϊτάν δεν θα είναι στο Ζέεφελντ για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας. Όπως όλα δείχνουν έχει πιθανότητες να κάνει ένα μέρος της προετοιμασίας αλλά όχι όλη.

Στη Νιγηρία και την Αφρική τα δημοσιεύματα για τον παίκτη συνεχίζονται με το "African Football.com" να υποστηρίζει πως σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ο παίκτης θα είναι στο 100% για να αρχίσει προπονήσεις. Επικαλείται μάλιστα πηγές από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή αλλά και τις πληροφορίες που υπάρχουν για τα τεστ που έχει κάνει.

Το σίγουρο είναι πως ο Μίτσελ από μέρους του -όπως και ο Ολυμπιακός- θα περιμένει τον Ολαϊτάν για όσο χρειαστεί. Ο ίδιος ο παίκτης έτσι και αλλιώς είναι αποφασισμένος να επιστρέψει πιο γερός από ποτέ στους αγωνιστικούς χώρους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ