2014-08-02 04:42:07
Φωτογραφία για Συναυλία κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι την Τερπνή Σερρών
Την 7η Φεγγαροβραδιά, την Πέμπτη 7 Αυγούστου στις 9,30 μ.μ κάτω από το πύρινο, μαγικό Αυγουστιάτικο φεγγάρι στο αμφιθέατρο στα Πλατανούδια διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τερπνής.

Είμαστε σίγουροι πως η φετινή σίγουρα θα είναι η πιο όμορφη μέχρι τώρα Φεγγαροβραδιά. Οι συναυλίες της Φεγγαροβραδιάς σκοπό έχουν να δώσουν την ευκαιρία να απολαύσουμε όμορφη μουσική κάτω από την πανσέληνο Αυγούστου, αλλά κυρίως να μας υπενθυμίσουν ότι ο αρχαιολογικός χώρος της Τερπνής παραμένει αναξιοποίητος μέχρι σήμερα. Αυτή την ημέρα σε όλη την Ελλάδα οι αρχαιολογικοί χώροι θα ανοίξουν τις πύλες τους στο κοινό εκτός από την Τερπνή. Οι θεατές παντού θα νιώσουν την υπέροχη μαγεία του φεγγαριού που θα φωτίσει και θα πλημμυρίσει τα αρχαία κάθε τόπου. Ελπίζουμε κάποια στιγμή να γίνει και εδώ.

Στην Τερπνή τα προηγούμενα χρόνια έχουν παίξει εκπληκτικοί μουσικοί που μας γοήτευσαν με τις μελωδίες τους. Φέτος θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε τον Τερπνιώτη σπουδαίο μουσικό Κωσταντίνο Δρουμπλή και τους υπέροχους συνεργάτες του, που θα παίξουν εθελοντικά για όλο τον κόσμο που τον καλούμε να έλθει να τραγουδήσει κάτω από το ολόλαμπρο Αυγουστιάτικο φεγγάρι.


ΤΟ ΔΕΚΑΜΕΛΕΣ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΦΕΓΓΑΡΟΒΡΑΔΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ:

1.ΚΩΣΤΑΣ ΔΡΟΥΜΠΛΗΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ

2.ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΙΘΑΡΑ - ΜΠΟΥΡΕΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 3.ΤΡΑΓΟΥΔΙ - ΝΑΤΣΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4.ΤΡΑΓΟΥΔΙ - ΑΓΑΠΗ ΛΟΥΠΑΤΑΤΖΗ 5.ΤΡΑΓΟΥΔΙ - ΣΩΤΗΡΗΣ ΞΥΔΑΣ 6.ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΛΗΚΤΡΑ - ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΕΝΤΑΣ 7.ΠΛΗΚΤΡΑ - ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ ΜΙΚΡΟΣ 8.ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΙΝΑΣ 9.ΤΥΜΠΑΝΑ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΙΟΥΚΑΣ 10.ΜΠΑΣΟ - ΜΟΥΤΣΙΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΕΞΟΔΟΣ ΑΜΦΙΒΟΛΗ.....γιατί σίγουρα δε θα θέλετε να φύγετε από την αξέχαστη βραδιά που ετοιμάζεται για όλους εσάς!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ