2014-08-04 15:10:38
Φωτογραφία για Δεν θα λείψουν οι βροχές και την νέα εβδομάδα
Και νέες βροχές θα σημειωθούν σε πολλές  ηπειρωτικές περιοχές της κεντρικής και της βόρειας Ελλάδας και αυτήν την εβδομάδα με τα φαινόμενα την Τετάρτη και την Πέμπτη να είναι περισσότερα και με μεγαλύτερη διάρκεια. Πιο αναλυτικά όπως μας ενημερώνει η ιστοσελίδα meteo-news.gr

 

Για την Δευτέρα γενικά αναμένουμε καλές καιρικές συνθήκες στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο στα βόρεια τις θερμές ώρες της ημέρας θα σημειωθούν λίγες τοπικέ μπόρες.Οι άνεμοι θα πνέουν παντού από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο τα 5-6 Beaufort. Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα θα φτάσει στα ηπειρωτικά της κεντρικής και νότιας Ελλάδας τους 36-37 βαθμούς Κελσίου.

 

Για την Τρίτη αναμένουμε παρόμοιες καιρικές συνθήκες με ηλιοφάνεια αλλά και τοπικές μπόρες εκτός από την Βόρεια Ελλάδα και σε ορεινές της Κεντρικής ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι και πάλι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν στον νοτιοανατολικό Αιγαίο και τα 6  Beaufort ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά ακόμα και τους 38 βαθμούς Κελσίου.


 

Την Τετάρτη και την Πέμπτη αναμένουμε μία μικρή αλλαγή του καιρού η οποία θα έχει σαν κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις σποραδικές καταιγίδες ,τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, στις περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας καθώς και την πτώση της θερμοκρασίας κατά 3-4 βαθμούς . Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις   αλλά δεν φαίνεται να ξεπερνούν ούτε στο Ιόνιο ούτε και στο Αιγαίο τα 5 Beaufort.

 

Τέλος για την Παρασκευή  ο καιρός θα βελτιωθεί και μόνο στα στα βόρεια τις θερμές ώρες της ημέρας θα σημειωθούν λίγες τοπικέ μπόρες.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα φτάσει στα ηπειρωτικά ακόμα και τους 36 βαθμούς Κελσίου.

 

Επιμέλεια:meteo-news.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ