2014-08-06 15:11:10
Φωτογραφία για Πέγκυ Ζήνα-Γιώργος Λύρας: Όλες οι λεπτομέρειες της βάπτισης της κόρης τους
Οι προετοιμασίες για τη βάπτιση της κόρης της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα έχουν ήδη ξεκινήσει. Σύμφωνα με το περιοδικό People, η τσαχπίνα Ηλέκτρα θα πάρει και επίσημα το όνομά της, τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου του 2014, με νονό τον Σπύρο Ριζόπουλο. Μάλιστα, ακριβώς ένα μήνα μετά -στις 8 Οκτωβρίου- η μικρή θα σβήσει τη γενέθλια τούρτα της, καθώς συμπληρώνει τα 3 της χρόνια.

Το μυστήριο θα τελεστεί στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, όπως ήταν η αρχική επιθυμία του ζευγαριού. «Η βάπτιση θα γίνει σε στενό κύκλο, γιατί είναι ένα γεγονός που αφορά την κόρη μου και δεν έχω το δικαίωμα να το χειριστώ σαν δικό μου. Τον γάμο μου τον χειρίστηκα όπως ήθελα εγώ και ο σύζυγός μου, ενώ την Ηλέκτρα δεν θα την βάλω σε αυτή τη διαδικασία», είχε δηλώσει η Πέγκυ Ζήνα στο People.

Μετά την τελετή οι λιγοστοί καλεσμένοι θα πάνε στο σπίτι του ζευγαριού, όπου στον προαύλιο χώρο θα στηθεί ένας μικρός παιδότοπος για να παίξει η νεοφώτιστη με τους φίλους της. Παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Πέγκυ τρέχει για τις λεπτομέρειες της βάπτισης, προκειμένου να είναι όλα άψογα για αυτήν την τόσο ξεχωριστή μέρα της μοναχοκόρης της.

Πηγή: peoplegreece
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ