2014-08-08 06:45:06
Φωτογραφία για Από τα Τρίκαλα το …SMS που έφερε την «αλλαγή» στον ΕΝΦΙΑ
Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς υιοθέτησε το SMS Που στάλθηκε από τα Τρίκαλα

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ Ηλίας Βλαχογιάννης, γινόμενος αποδέκτης δεκάδων παραπόνων από Τρικαλινούς πολίτες για τον ΕΝΦΙΑ καθώς η Εφορία τους θεωρούσε, έχοντας ένα χωράφι στα ορεινά των Τρικάλων ως …

εκατομμυριούχους, έστειλε σχετική επιστολή στον αρμόδιο Υπουργό Εθνικής Οικονομίας Γκίκα Χαρδούβελη.

Η ανησυχία του κ. Βλαχογιάννη, όσο πέρναγαν οι ώρες, για την άδικη φορολόγηση των πολιτών και για τα εξοντωτικά χρεωστικά του ΕΝΦΙΑ που έστελνε η εφορία αποφάσισε αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου να στείλει …SMS από το κινητό του, στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Βλαχογιάννης αφουγκραζόμενος τους Τρικαλινούς πολίτες έγραψε στον Πρωθυπουργό «Πρόεδρε ο κόσμος εξαγριώνεται με την αδικία στις χρεώσεις του ΕΝΦΙΑ. Πρέπει να εφαρμόσει το Οικονομικό επιτελείο αλλαγή και να καταφύγει στις αντικειμενικές τιμές των χωραφιών που ίσχυαν το 2013».


Σήμερα το πρωί ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης έκανε γνωστό, ότι η εντολή του Πρωθυπουργού είναι να επανέλθει στα περσινά επίπεδα τον υπολογισμό του ΕΝΦΙΑ επί των αντικειμενικών αξιών σε 4.000 οικισμούς στη χώρα, συμπεριλαμβανομένων αρκετών περιοχών των Τρικάλων, τα ακίνητα στους οποίους είναι εκτός αντικειμενικού προσδιορισμού των αξιών.

Φυσικά μετά από αυτήν την εξέλιξη ο κ. Βλαχογιάννης είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος και να δέχεται τηλεφωνήματα για την καθοριστική συμβολή του στην εξέλιξη αυτή.
πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ