2014-08-08 20:48:15
Φωτογραφία για ΑΡΕΣΕ Ο ΡΑΝΤΟΒΑΤΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
O Ολυμπιακός τσέκαρε από κοντά τον Σαμίρ Ράντοβατς που αγωνίστηκε για 68 λεπτά στη νίκη της Σαράγεβο επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι.

Άνθρωπος των πρωταθλητών Ελλάδας ήταν σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", χθες στο Περιστέρι για να δει τον Ράντοβατς. Τον 19χρονο ταλαντούχο μέσο της Σαράγεβο που έπαιξε για 68 λεπτά κόντρα στον Ατρόμητο και ήταν ίσως ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του στον συγκεκριμένο επαναληπτικό. Με βάση την ενημέρωση που υπάρχει από την Βοσνία οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη προσεγγίσει την ομάδα του για να μάθουν περισσότερα κυρίως ως προς τις οικονομικές της αξιώσεις και αυτό διότι είναι ένας παίκτης που αρέσει αρκετά και ο οποίος είναι σε ιδιαίτερα καλή ηλικία.

Εκτός από τον Ολυμπιακό -που δεν έχει επιβεβαίωσει τίποτα πάνω σε αυτό το θέμα- υπάρχουν και αρκετές ιταλικές ομάδες που έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για τον Σαμίρ Ράντοβατς. Επίσημη κρούση από τους πρωταθλητές Ελλάδας πάντως αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει.

Οι ερυθρόλευκοι ωστόσο έχουν στραμμένη την προσοχή τους πάνω του, στο πλαίσιο της γενικότερης αναζήτησης που κάνουν κάθε χρόνο για ταλέντα σε Σερβία, Βοσνία και άλλες βαλκανικές χώρες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ