2014-08-12 14:51:18
Φωτογραφία για Θρήνος και θλίψη στην Μύκονο: Mοναχοπαίδι το 10χρονο αγοράκι
​Θρήνος και θλίψη στην Μύκονο μετά τηνασύλληπτη τραγωδία, η οποία εξελίχτηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην παραλία Καλό Λιβάδι και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 10χρονου αγοριού που απολάμβανε τις διακοπές του μαζί με τους γονείς του, οι οποίοι διατηρούν, σύμφωνα με πληροφορίες, εξοχικό στο νησί.

Τα γέλια, η διασκέδαση και η χαλαρή ατμόσφαιρα των λουόμενων άλλαξαν από την μία στιγμή στην άλλη, όταν ένα 10χρονο ελληνόπουλο εντοπίστηκε νεκρό στην θάλασσα από το λιμενικό.

Όταν το αγοράκι έμπαινε στην θάλασσα για να κάνει με τους φίλους του φουσκωτές σαμπρέλες κανείς από τους συγγενείς που ήταν μαζί του στο καλοκαιρινό μπάνιο δεν περίμενε το κακό που έμελλε να συμβεί….

Μέσα σε δευτερόλεπτα τα παιχνίδια με τα κύματα και τα γέλια μετατράπηκαν σε θρίλερ, ο 10χρονος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από τα Tubes στην θάλασσα και εξαφανίστηκε από τα μάτια του οδηγού του σκάφους αλλά και των φίλων του που διασκέδαζαν μαζί του Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, υπήρξε άμεση κινητοποίηση από το λιμενικό, ενώ μάρτυρες ανέφεραν ότι στις έρευνες συμμετείχε και ο πατέρας του παιδιού.


Την ώρα που διεξάγονταν οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγοριού, έξω στην ακτή, η μητέρα του και ο νονός του αγωνιούσαν, αδυνατώντας να πιστέψουν το γεγονός.

Όταν γνωστοποιήθηκε πως το παιδί βρέθηκε νεκρό, η μητέρα του συντετριμμένη δεν μπορούσε να πιστέψει το "άρρωστο" παιχνίδι που της έπαιξε η μοίρα: της πήρε νωρίς και άδικα το μοναχοπαίδι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενείς και φίλοι βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της μητέρας του αδικοχαμένου παιδιού, που έφυγε με τόσο σκληρό τρόπο από την ζωη.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ