2014-08-17 19:59:51
Φωτογραφία για ΠΡΟΣΟΧΗ: Παράνομη λειτουργία Λούνα Πάρκ καταγγέλλει αναγνώστης... [photos]
Αγαπητό tromaktiko,

θα ήθελα να σας κάνω μια καταγγελία σχετικά με την παράνομη εγκατάσταση και λειτουργία λούνα πάρκ στην εμποροπανήγυρι Τεγέας στον Δήμο Τριπόλεως Η επιχείρηση εγκατέστησε το λούνα παρκ παράνομα χωρίς να πληρή καμία προδιαγραφη ούτε καν ακολουθήθηκαν οι αντίστοιχες διατάξεις του νόμου.

Δεν πληρούνται οι κανόνες ασφαλείας και ο κίνδυνος για ατύχημα γίνεται αντιληπτός ακόμη και με γυμνό οφθαλμό! Γυμνά καλώδια , σκουριασμένα παιχνίδια κ.α. συνθέτουν το τοπίο της διασκέδασης ενός χώρου που θα φιλοξενήσει παιδιά!

Ο τοπικός τύπος ασχολήθηκε με το θέμα http://www.arcadiaportal.gr/news/i-kanonistiki-gia-paniguri-tis-tegeas αλλα πιθανότατα το συμφέρον κάποιων είναι μεγαλύτερο και κάνουν τα στραβά ματια στην πλάτη αθώων.

Η συγκεκριμένη επιχείρηση στον ίδιο χώρο έχει προκαλέσει ατυχήματα στο παρελθόν και σας αποστέλλω τα αντίστοιχα έγγραφα.


Τέλος, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι τα παιχνίδια του επιχειρηματία είναι με πλαστά έγγραφα αλλά και χωρίς πιστοποιήσεις, πιο συγκεκριμένα ο ιδιωτης μηχανολογος υπογραφει πλαστες πιστοποιησεις χωρις να εχει τη αρμοδιοτητα,επισης βεβαιωνει με υπευθυνη δηλωση οτι η εγκατασταση δεν ξεπερνα τους 10 ιππους με σκοπο να αποφυγουν την εκδοση της σχετικης αδειας απο το υπουργειο βιομηχανιας για εγκαταστασης ανω των 10 ιππων (μονο το ενα μηχανημα ξεπερνα κατα πολυ το οριο καθως ο κινητηρας του ειναι 65kw προκειται για ενα σκουριασμενο

 μηχανημα το οποιο λεγεται "σφυρι" σας αποστελω και το προσπεκτους αντιστοιχου μηχανηματος ιταλικης προελευσης γιατι το συγκεκριμενο ειναι τουρκικο και το εργοστασιο δεν υπαρχει πια εχει κλεισει).

Η επιτροπη που ελεγχει τετοιες επιχειρησεις η δεν συσταθηκε η εκανε τα στραβα ματια με οικονομικο ανταλλαγμα ωστε να μην χαλασει το πανηγυρι.

Στην διάθεση σας Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ