2014-08-20 08:33:11
Φωτογραφία για Τα βερνίκια νυχιών που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα!
Από τα απαλά nudes μέχρι τα σοφιστικέ πορφυρά και τα εκκεντρικά μεταλλικά, τα φετινά βερνίκια νυχιών θα στρέψουν όλα τα βλέμματα στα άκρα σας Απαλά nudes

Από τις διαφανείς ροζέ αποχρώσεις στους οίκους Rodarte, Helmut Lang και Diane Von Furstenberg μέχρι τις ματ στρώσεις κρεμ βερνικιών στους οίκους Kate Spade και Oscar de la Renta, η επιστροφή στο διακριτικό μανικιούρ αποτελεί την επικρατέστερη τάση του φετινού φθινοπώρου.

Carolina Herrera

Βαθύ κόκκινο

Πορφυρές αποχρώσεις στους τόνους του αριστοκρατικού βουργουνδί πρότειναν για τους φθινοπωρινούς μήνες, οίκοι όπως οι Rebecca Minkoff, Nicole Miller και Kenneth Cole για τις γυναίκες που δεν απαρνιούνται ποτέ το κλασικό, κόκκινο βερνίκι νυχιών.

Kenneth Cole

Γκρι παλέτα

Στο σόου της Vera Wang είδαμε το πιο λαμπερό μανικιούρ σε γκρι μεταλλικές αποχρώσεις, στον οίκο DKNY λατρέψαμε το «ανάποδο» γαλλικό σε ματ γκρι ενώ πιο γήινες και ανοιχτές αποχρώσεις του γκρι, πρότεινε ο οίκος Thakoon.


DKNY

Λαμπερά μεταλλικά

Αποκτήστε το άγγιγμα του Μίδα επιλέγοντας το εκτυφλωτικό χρυσό του οίκου Mara Hoffman ή κάντε μείξη των βερνικιών στα χρώματα των μετάλλων όπως στον Dannijo και οι φθινοπωρινές σας βραδιές θα αποκτήσουν λάμψη!

Dannijo

Μικρά έργα τέχνης

Ανάποδο γαλλικό, διακοσμημένες άκρες και γραφικά σχέδια είναι μόνο μερικά από τα πιο ιδιαίτερα μανικιούρ που ζηλέψαμε από τις επιδείξεις μόδας των Prabal Gurung, Libertine, και Peter Som.
πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ