2014-08-20 08:25:07
Φωτογραφία για Ρόδος: 62χρονος έχασε τη ζωή του από τσίμπημα αράχνης...
Τη μάχη με τη ζωή έχασε στη Ρόδο ένας 62χρονος, τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες τσίμπησε αράχνη...Πιο συγκεκριμένα, πριν περίπου περίπου δύο εβδομάδες, ο 62χρονος πήγε στο χωράφι του όταν κάποια στιγμή ένιωσε κάτι να τον τσιμπάει στο πόδι και λίγο αργότερα αισθάνθηκε πόνο και έντονη φαγούρα.

Επειτα από λίγες ώρες, ο ίδιος άρχισε να νιώθει έντονη αδιαθεσία και μετέβη στο νοσοκομείο της Ρόδου και άμεσα εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας καθώς τα συμπτώματα που παρουσίαζε ήταν πολύ σοβαρά.

Αν και έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις στον άτυχο 62χρονο, δεν κατέστη δυνατό να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν αυτή την κατάσταση της υγείας του. Ωστόσο σε συνεργασία με επιστήμονες του Κέντρου Δηλητηριάσεων στην πρωτεύουσα και βάση του δαγκώματος αλλά και των άλλων συμπτωμάτων, εκτιμάται ότι πρόκειται για πολυοργανικό σοκ που οφειλόταν σε δάγκωμα δηλητηριώδους αράχνης!

Να σημειωθεί πως τέτοια περιστατικά στην χώρα μας είναι σπάνια και αντιμετωπίζονται περισσότερο σε χώρες όπως η Βραζιλία και η Αυστραλία.
πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ