2014-08-21 13:43:30
Φωτογραφία για O... «ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ» ΑΛΦΑΡΟ ΚΑΙ Ο «ΝΕΟΣ ΖΛΑΤΑΝ» ΤΩΝ... 300 XIΛ! (PHOTO)
Μόλις αρχίσει το πρωτάθλημα θα έχουμε κλάψες, θα φταίνε οι διαιτητές, θα φταίνε τα... παραρτήματα (τι σημασία έχει αν οι ίδιοι έδωσαν του κόσμου τους δανεικούς στη Νίκη Βόλου), θα φταίει ο καιρός, ο Σπάθας, η κίνηση στους δρόμους κτλ κτλ Ξέρετε τι λένε στην Ισπανία για τον "πράσινο διάβολο" Αλφάρο; 

Ότι ο παίκτης ήξερε πως θα πάρει πριμ υπογραφής 100 χιλ. αλλά εδώ διαπίστωσε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει! 

Το αρχικό deal με τον Αλφάρο ήταν για συμβόλαιο 2 χρόνων,με αποδοχές 230.000 & 250.000 όπως λένε κάποιοι μάνατζερ που γνωρίζουν καλά το πράγμα.  

Υπήρχε όμως και διαπραγμάτευση μετά τις ιατρικές εξετάσεις, αλλά η πλευρά του παίκτη απέρριψε κάθε εναλλακτική πρόταση που του έγινε,επικαλούμενος προσφορά από Τουρκία!

Στην Μαγιόρκα ήθελαν τόσο να...ξεφορτωθούν τον "πράσινο διάβολο" που έταξαν στον Ισπανό ατζέντη του 100.000 € αν του έβρισκε ομάδα! 

Μετά λοιπόν τον "δαίμονα" Αλεχάντρο Αλφάρο, πάμε στο "νέο Ζλάταν" των... 300.000 ευρώ! 

Ύπνο βαθύ ρίχνουν στην Ιταλία ακόμα και οι... μικρές ομάδες που δεν αγόρασαν το "νέο Ζλάταν" ή αλλίως... Μπερίσα αντί του ποσού των 300.000 ευρώ. Δε μιλάμε για τις ευρωπαϊκές που είναι πιο... μακριά, αλλά ρε Ιταλάκια, σας έπιασαν "κότσους" οι πράσινοι! 

Οι άλλοι πάλι, βλέπουν τον... Ιβάν να έχει ράψει τις τσέπες τόσο στο σακάκι, όσο και στο παντελόνι αλλά μετά θα φταίει το κατεστημένο της... Αθήνας!

Οι της... football league κάνουν βόλτες με... Jeep και έχουν γίνει "μεγάλη κυρία" που ονειρεύεται την Αγία Σοφιά... Ότι πρέπει θα είναι το Jeep πάντως για τα.. Ψαχνά και τον Τύρναβο!

Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτεραααα...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ