2014-08-23 09:30:08
Φωτογραφία για Πηγαίνουν στα συσσίτια και φεύγουν νηστικοί...
Οι άστεγοι και οι άποροι της Αθήνας πηγαίνουν στα συσσίτια του Δήμου για να εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαγητό Όμως, τις τελευταίες ημέρες φεύγουν νηστικοί, όπως καταγγέλλει ένας άστεγος στο enikos.gr.

Ο κ. Παναγιώτης τον τελευταίο καιρό κοιμάται στα παγκάκια του κέντρου της Αθήνας και τρέφεται από τα συσσίτια. Καθημερινά στέκεται στην ουρά και περιμένει υπομονετικά.

Ωστόσο, όπως καταγγέλλει, την Τρίτη αλλά και σήμερα, πολλά άτομα έφυγαν χωρίς να φάνε. «Την Τρίτη περίπου 200 άτομα έμειναν χωρίς φαγητό και σήμερα περίπου 180. Μας είπαν απλά ότι τελείωσε και μας έδιωξαν», είπε χαρακτηριστικά σε επικοινωνία που είχε με το enikos.gr

Μάλιστα, σήμερα τους προσέφεραν και ροδάκινα, καθώς όπως είχε ανακοινωθεί, ξεκίνησε η διανομή σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των ροδακινοπαραγωγών εξαιτίας του ρωσικού εμπάργκο.

Παρόλα αυτά, ο κ. Παναγιώτης καταγγέλλει ότι τα περισσότερα ροδάκινα ήταν σάπια Σύμφωνα με τον ίδιο, καθημερινά στα συσσίτια πηγαίνουν περίπου 1.000 άτομα. Τον τελευταίο μήνα έχουν αυξηθεί καθώς τα συσσίτια των Εκκλησιών παραμένουν κλειστά λόγω Αυγούστου.
 πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ