2014-08-23 09:23:07
Φωτογραφία για H MAURISSIA ME ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΑΙΜΑ...
H Marussia ανακοίνωσε πως ο Αμερικανός Άλεξ Ρόσι θα πάρει τη θέση του Μαξ Τσίλτον στο βελγικό Grand Prix. "Θυσιάστηκε" για το καλό της ομάδας ο Τσίλτσον.0 σχόλια

Μετά τον Αντρέ Λότερερ που πήρε τη θέση του Καμούι Κομπαγιάσι στην Caterham, ήρθε η σειρά της Marussia να ανακοινώσει την αντικατάσταση του Μαξ Τσίλτον με τον Άλεξ Ρόσι στο βελγικό Grand Prix.Ο Αμερικανός οδηγός θα οδηγήσει για πρώτη φορά σε αγώνα της Φόρμουλα 1, ο πρώτος οδηγός από τις Ηνωμένες Πολιτείες στο πρωτάθλημα μετά το 2007 και τον Σκοτ Σπιντ.

"Παρότι δεν ήταν πρόθεση μας να προσφέρουμε στον Αλεξάντερ τη δυνατότητα να αγωνιστεί αυτή τη σεζόν, με βάση τις συνθήκες είμαστε ευχαριστημένοι που του δίνουμε την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του αυτό το σαββατοκύριακο στο βελγικό Grand Prix στο Σπα", δήλωσε ο Τζον Μπουθ, ο τιμ μάνατζερ της Marussia.

Η ομάδα ανακοίνωσε πως υπάρχουν "θέματα με το συμβόλαιο" του Τσίλτον. Ο ίδιος ο Βρετανός οδηγός με δική του ανακοίνωση, υποστήριξε πως παραχώρησε τη θέση του, προκειμένου να συγκεντρώσει η ομάδα χρήματα από χορηγούς, πουλώντας τη θέση του. Περιμένει πως στον επόμενο αγώνα στο ιταλικό Grand Prix θα επιστρέψει στη θέση του.
kartgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ