2014-08-24 23:51:22
Φωτογραφία για Τελείωσε το DEAL της Vodafone  που απέκτησε το 72% της hellas online έναντι 72,7 εκατ.
Εκλεισε και επισήμως η συμφωνία για την hellas online και την απόκτηση ποσοστού 72,7% έναντι 72,7 εκατ. ευρώ από την Vodafone. Μια συμφωνία που αλλάζει τα δεδομένα στο τηλεπικοινωνιακό χάρτη της χώρας Οπως ανακοίνωσε η Vodafone Ελλάδας συμφώνησε με τις εταιρίες Intracom Group και World Equities Investments Holdings SA για την απόκτηση του ποσοστού 72,7% που αυτές κατέχουν στην hellas online, στην τιμή των € 72,7 εκατ.

Η Vodafone Ελλάδας κατέχει ήδη 18,4% μερίδιο στην hellas online και με την ολοκλήρωση αυτής της συμφωνίας το συνολικό ποσοστό θα ανέλθει στο 91,2%.

Η συμφωνία τελεί υπό την έγκριση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, Γλαύκος Περσιάνης τόνισε ότι πρόκειται για μία συμφωνία η οποία θα «επιταχύνει τη  στρατηγική μας για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών επικοινωνίας και αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη για την ελληνική αγορά
. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των συνδρομητών μας,  μέσα από ένα από τα πιο ανεπτυγμένα δίκτυα στην Ελλάδα. Η Vodafone θα συνεχίσει να επενδύει στη χώρα σε υποδομές και καινοτόμες τεχνολογίες, οι οποίες συμβάλλουν έμπρακτα στην ανάπτυξη και στην οικονομία».

Μέσω της εξαγοράς η Vodafone Ελλάδας θα προσθέσει στην συνδρομητική της βάση 519.000 LLU συνδρομητές και 11% μερίδιο αγοράς πελατών σταθερής τηλεφωνίας, το οποίο κατείχε η  HOL στα τέλη του περασμένου έτους.

Επίσης η HOL διαθέτει δίκτυο οπτικών ινών που ξεπερνά τα 5.200 χλμ, ενώ είναι ο πρώτος πάροχος στην Ελλάδα που αναβαθμίζει το δίκτυο οπτικών ινών του στα 100 Gigabit.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ