2014-08-25 12:51:34
Φωτογραφία για ΜΑΣ «ΤΡΟΜΑΞΕ» Ο... ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ!
27.612 εισιτήρια έκοψε η ΑΕΚ στο φιλικό με τη Ρόμα λένε και έχει γίνει η... συντέλεια του κόσμου στα ΜΜΕ. Στα κιτρινόμαυρα ΜΜΕ δε θ΄αναφερθούμε καν αφού ο πόνος είναι βαρύς και αβάσταχτος και υπάρχει... κούραση από τους αγώνες της προηγούμενης περιόδου με τον Ερμή Ζωνιανών, τον ΑΟ Τριγλίας Ραφήνας τον Πανναξιακό και τα άλλα... ντέρμπι με τις ομάδες της κατηγορίας.

Φυσικό και καθόλου... εξωπραγματικό δεν είναι το νούμερο των 27.612 με την... πανστρατειά που κυρήχθηκε στο φιλικό με τη Ρόμα για τους οπαδούς μίας ομάδας που έχουν μάθει να βλέπουν την περασμένη χρονιά τον Περαμαϊκό και τον ΠΑΟ Κρουσσώνας και που φέτος θα βλέπουν τον Ηρακλή Ψαχνών, τα Χανιά και τον Αιγινιακό (με όλο το σεβασμό σε αυτές τις ομάδες).

Μία ευκαιρία έψαχναν και αυτοί να νιώσουν πως... "έρχονται" πως κάνουν "reload" ρε παιδί μου και που πιθανότατα θα ξαναβρούν το... επόμενο καλοκαίρι σε κάποιο φιλικό, γιατί για επίσημο έχουν... πολύ μέλλον!


Η αλήθεια είναι ότι με τόσα αστέρια μαζεμένα στο ρόστερ τους (σκεφτείτε ότι θέλουν μέχρι και τον... Λάζαρ) πως να πάρουν στα σοβαρά τέτοιες... ομάδες;

Είναι ένα πράγμα δηλαδή όπως βλέπουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού τη... Νίκη Βόλου και πολλές άλλες ομάδες της Super League και στο Φάληρο κόπηκαν το Σάββατο 16.347 εισιτήρια. Yπάρχουν στο πρόγραμμα βλέπετε και οι... Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ταξίδια στο εξωτερικό, πράγμα που εσείς προφανώς και θα έχετε ξεχάσει τι είναι.

Επειδή λοιπόν κάποιοι επιχειρούν να... συγκρίνουν τον κόσμο των δύο ομάδων και επειδή είχαμε δει ένα σωρό ατάκες ότι "όσο κόσμο είχε πέρσι στο Καραϊσκάκη  ο Ολυμπιακός είχε και η ΑΕΚ της Γ' Εθνικής", να αναφέρουμε ότι με βάση τα επίσημα στοιχεία, ο Ολυμπιακός έκλεισε με μ.ο εισιτηρίων 16.153 και η ΑΕΚ 8.306. Περίπου τα... μισά δηλαδή. Και μην αρχίσετε τις... εξυπνάδες για τα διαρκείας με τις... εξωπραγματικές τιμές που είχατε  βάλει. Αλήθεια, φέτος γιατί παίρνουν... παράταση; Προφανώς τα εξαντλείτε και πρέπει να τυπωθούν... νέα,ε;

Και πάμε παρακάτω... 

Mία φορά και μόνο, ΜΙΑ ΦΟΡΑ πείτε μας πότε γεμίσατε το ΟΑΚΑ. Μην πείτε με τη... Μίλαν, γιατί είσασταν 60.000 παρά... κάτι, οπότε, ψάχτε για άλλο. Να μη μιλήσουμε για το πόσες φορές το γέμισε ο Ολυμπιακός για πλάκα και θα γέμιζε και... δεύτερο,ε; Άγιαξ (2), Μάντσεστερ Γ. , Γιουβέντους, Πόρτο, Ρεάλ Μαδρίτης και πολλά ακόμα Καταλαβαίνουμε, όπως είπαμε και πιο πάνω την ανάγκη να νιώσετε ότι κάπου... είστε και εσείς, αλλά θα πείσετε μόνο κάποιους από τους δικούς σας, ούτε καν όλους. Boηθούν όσο μπορούν και τα... αντικειμενικά ΜΜΕ μπας και πάρουν κανένα κλικάκι παραπάνω και έτοιμη η... παραμύθα.

Αλήθεια, ο "βάτραχος" έχει πόστο στην ομάδα; Kαι αν ναι, πως εσείς οι... υπερήφανοι το δεχτήκατε; Αλλά να μας πείτε, εδώ δεχτήκατε να βρεθείτε στα... τάρταρα της Γ' Εθνικής, ο "βάτραχος" θα σας πείραζε;

Για να τελειώνουμε, κάντε μας τη χάρη, και ανεβείτε (αν μπορείτε) στη Super League ώστε να έχουμε ακόμα έναν αντίπαλο για να γελάμε και εκεί να... μετρήσουμε όλα αυτά που θέλετε. 

Εδώ ακόμα γελάνε στην Κέρκυρα με το σύνθημα που φώναξαν οι οπαδοί σας προς την τοπική ομάδα όταν πήρατε τη νίκη στο νησί "εκεί-εκεί στη Β' Εθνική" και μετά από... λίγες βδομάδες εσείς βρεθήκατε στην Γ' Εθνική! Για την ιστορία αυτοί φέτος είναι στη Super League και εσείς στην... Football League! 

Αλήθεια, μπλουζάκια για την... ήττα με 1-2 από την "βομβαρδισμένη" Ρόμα που ήρθε για διακοπές στην Αθήνα, βγάλατε;
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ