2014-08-27 16:58:57
Φωτογραφία για ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΤΙΟΠ Η ΛΕΒΑΝΤΕ, ΑΛΛΑ...
Ο πρόεδρος της Λεβάντε, Κίκο Καταλάν, παραδέχτηκε με σημερινές δηλώσεις του ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση για τον Πάπε Ντιοπ, την οποία δεν αποδέχτηκε η διοίκηση της ισπανικής ομάδας.

Ο Κίκο τόνισε ότι όλα μπορούν να συμβούν έως το βράδυ της Δευτέρας που τελειώνει η μεταγραφική περίοδος, αλλά η Λεβάντε επιθυμεί την παραμονή του Σενεγαλέζου μέσου στο δυναμικό της «Λάβαμε προσφορά, είναι αλήθεια και απορρίφθηκε. Η αγορά είναι ανοικτή έως τη Δευτέρα το βράδυ και έχω καταστήσει σαφές πως κανείς παίκτης δεν φεύγει, εκτός κι αν έρθει η κατάλληλη προσφορά. Κρατήστε το γεγονός πως σε περίπτωση που έρθει η κατάλληλη προσφορά, για αυτή που είμαστε έτοιμοι δηλαδή, τότε θα ακολουθήσει και ο Πάπε», ανέφερε ο πρόεδρος της Λεβάντε, για να συνεχίσει...

«Ο Πάπε γνωρίζει πώς έχει κατάσταση αυτή τη στιγμή. Αυτό που ζούμε τώρα δεν είναι και το πιο ωραίο. Έχουν περάσει μήνες για αυτό θέμα και η δέσμευσή μας για τον Ντιόπ, είναι αυτή που είχαμε πέρυσι. Οι καταληκτικές ημερομηνίες είναι αυτές που είναι και εμφανίζουν τέτοιες δυσκολίες. Θα περιμένουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ