2014-08-27 17:25:08
Φωτογραφία για ΤΖΟΝΣΟΝ Ο ΝΕΟΣ... «KILLER» ΤΗΣ ΛΑΜΠΟΡΑΛ (ΡΗΟΤΟ)
Από τo NBA στην... Ισπανία βρέθηκε φέτος ο Ορλάντο Τζόνσον, που στην επίσημη παρουσίαση του από την Λαμποράλ δήλωσε με περίσσεια αυτοπεποίθηση πως στο παρκέ είναι... "killer".

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Λαμποράλ Κούτσα έκανε ο Ορλάντο Τζόνσον, στην επίσημη παρουσίασή του από την αντίπαλο του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα την Τετάρτη 27/8.

Ο Αμερικανός γκαρντ θα φορά φέτος την φανέλα με το νούμερο 33, με την οποία έχουν αγωνιστεί μεγάλα ονόματα που έχουν περάσει από την ομάδα, όπως ο Μίρζα Τελέτοβιτς.

Ο Τζόνσον φαίνεται πως θέλει να αφήσει κι εκείνος το δικό του στίγμα στο σύλλογο, ξεκαθαρίζοντας πως... "ναι σίγουρα, είμαι ένας killer στο παρκέ"

Το νεό του βήμα στην Ισπανία, μακριά από την Αμερική (αγωνιζόταν από το 2012 στο NBA), είναι κάτι που δεν φοβίζει τον 25χρονο αθλητή: "Θα ανταποκριθώ πολύ καλά στο νέο μου ρόλο. Δεν είναι κάτι καινούριο για μένα, σίγουρα είναι πρόκληση να αγωνίζομαι στην Euroleague γιατί υπάρχουν πολλές διαφορές, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίζω στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, θέλω να αποδείξω τι αξίζω"


Όσο για την συνεργασία του με τον νέο προπονητή της ομάδας, Μάρκο Κρέσπι; "Μου αρέσει ο τρόπος που προπονεί. Είναι σκληρός, μας ζητά πολλά και θέλει να παίζουμε σαν ομάδα. Μου αρέσουν οι ιδέες του και νομίζω ότι θα βοηθήσει την ομάδα. Αυτό που ζητάει είναι η έμφαση στην επίθεση και ο καλός χειρισμός της μπάλας. Θέλει να βοηθήσει την ομάδα και να εκμεταλλευτεί σωστά την επιθετική πτυχή της."
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ