2014-08-27 17:12:11
Φωτογραφία για ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ, ΠΗΡΕ ΤΟ «44» ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ... ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ! (ΡΗΟΤΟS)
Παρουσιάστηκε από τη Ρόμα με κάθε επισημότητα ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος τόνισε στους Ιταλούς δημοσιογράφους πως είναι... 120% έτοιμος για να παίξει με τη νέα του ομάδα, ενώ είπε ακόμα πως οι... συμβουλές του Βασίλη Τοροσίδη, αλλά και του Τραϊανού Δέλλα, τον... ώθησαν ακόμα περισσότερο στην απόφαση να φορέσει τη φανέλα των «τζιαλορόσι».

Ο διεθνής πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού πήρε μάλιστα το νούμερο «44» Με κολακευτικά λόγια υποδέχτηκε τον Κώστα Μανωλά στο πάνελ ο διευθύνων σύμβουλος της Ρόμα, Ίταλο Ζάνζι, ο οποίος τόνισε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε ένα σπουδαίο παίκτη, που είναι νέος, αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο δείχνει να διαθέτει και εμπειρία χρόνων. Αυτό για μένα είναι και το πιο σημαντικό του προσόν ως παίκτης. Είμαστε αισιόδοξοι ότι η συνεργασία μας θα συνοδευτεί από πολλές επιτυχίες...».

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, παρουσιάστηκε διατεθειμένος να κάνει τους οπαδούς της Ρόμα να… ξεχάσουν γρήγορα τον Μεχντί Μπενατιά (ο οποίος πήρε μεταγραφή στην Μπάγερν Μονάχου)!


Αναλυτικά ο Κώστας Μανωλάς τόνισε:

-Ξέραμε πως σε ήθελαν και άλλες ομάδες, όπως η Γιουβέντους και η Ρόμα. Τι σε ώθησε στην «αιώνια πόλη»;

«Από την αρχή ήθελα να έρθω στην Ρόμα. Ακολούθως άκουσα και τις συμβουλές του Τοροσίδη και του Δέλλα, οι οποίοι μου είπαν πως είναι καλό για μένα να παίξω στην Ρόμα. Αυτά τα λόγια τους νομίζω πως με οδήγησαν στην καλύτερη επιλογή».

-Νιώθεις έτοιμος να κάνεις το ντεμπούτο σου στο πρωτάθλημα;

«Είμαι διαθέσιμος για τον προπονητή μου. Δεν αισθάνομαι 100% έτοιμος, αλλά 120%»!

-Η πρώτη σου επαφή με τον τεχνικό του συλλόγου;

«Ο προπονητής μου με ρώτησε εάν αισθάνομαι καλά και εάν είμαι έτοιμος να μπω στις προπονήσεις. Δεν είπαμε τίποτε περισσότερο αυτή τη στιγμή».

-Ευχαρίστησες τον Ολυμπιακό που δέχτηκε την προσφορά της Ρόμα και αρνήθηκε μεγαλύτερες προτάσεις. Ποιες ομάδες ήταν αυτές που σε ήθελαν;

«Είχα προσφορές από μεγάλες ομάδες. Δεν είναι νομίζω καλό να πούμε ονόματα. Μπορώ να πω ότι η Γιουβέντους έδειξε ενδιαφέρον. Ήταν όμως επιλογή μου να έρθω στην Ρόμα»!

-Γιατί επέλεξες την Ρόμα και όχι την Γιουβέντους; Γιατί διάλεξες το νούμερο 44;

«Για μένα η Ρόμα ήταν η καλύτερη επιλογή, ανεξάρτητα από το πόσο με ήθελε κάθε ομάδα. Εγώ θα κάνω τα πάντα για να πετύχω με την Ρόμα. Διάλεξα το “44” γιατί και το “4” και το “24” ήταν πιασμένα. Το “4” είναι ο αγαπημένος μου αριθμός και γι’ αυτό κατέληξα σε αυτό».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ