2014-08-27 19:46:23
Φωτογραφία για ΡΕΠΟ ΚΑΙ... ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ
Την ευκαιρία να πάρουν πολύτιμες... «ανάσες» θα έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς σήμερα τους έχει παραχωρηθεί ρεπό.

Μετά τη χθεσινή ημέρα, οπότε το πρόγραμμα περιελάμβανε διπλή προπόνηση, στο Λιμάνι θα μπορέσουν να αποφορτιστούν από τη σκληρή προετοιμασία τους, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραχώρησε στους παίκτες του ρεπό.

Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, αλλά και να ηρεμήσουν από τα καθημερινά… βάσανα στο ΣΕΦ και το Ρέντη. Στόχος του τεχνικού επιτελείου, τη δεδομένη χρονική στιγμή της προετοιμασίας, είναι η απόκτηση καλής φυσικής κατάστασης εκ μέρους των παικτών, κάτι που περιλαμβάνει πολλή δουλειά, με το προπονητικό πρόγραμμα που ακολουθήθηκε το προηγούμενο διάστημα να είναι επίμονο.

Ο Έλληνας τεχνικός και οι συνεργάτες του γνωρίζουν την καταπόνηση των παικτών τους, εξ ου και προτίμησαν σήμερα να τους αφήσουν ελεύθερους να περάσουν όπως εκείνοι θα ήθελαν την ημέρα τους, μακριά από το παρκέ και κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Θυμίζουμε πως οι προπονήσεις του Ολυμπιακού στο φαληρικό στάδιο θα συνεχιστούν έως τις 3 Σεπτεμβρίου, καθώς την επομένη έχει προγραμματιστεί η αναχώρησή τους για τη Βόρεια Ιταλία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ