2012-04-26 17:19:41
Φωτογραφία για Απόβαση της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη
Αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία των Κουνάβων προκαλεί, σύμφωνα με το prismanews, η πληροφορία ότι κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής ετοιμάζεται να κατέβει στην Κρήτη και να ενημερώσει τους κατοίκους για τις θέσεις της οργάνωσης, με αφορμή τόσο τις επικείμενες εκλογές, όσο και με το πρόσφατο αιματηρό περιστατικό και τη συμπλοκή Ελλήνων και Βουλγάρων! Η είδηση προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση ενώ συζητήθηκε χθες βράδυ και στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αρχανών-Αστερουσίων όπου τα μέλη του ενημερώθηκαν για την εξέλιξη αυτή, χωρίς να κρύβουν τον προβληματισμό τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Prismanews, 20 περίπου μέλη της Χρυσής Αυγής σχεδιάζουν να κατέβουν την ερχόμενη Κυριακή στο νησί και να μεταβούν -μεταξύ άλλων- στο χωριό Κουνάβοι του Ηρακλείου. Οι δημοτικοί σύμβουλοι θεωρούν ότι τα στελέχη της Χρυσής Αυγής επιχειρούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, να βρουν πρόσφορο έδαφος για να περάσουν τις ιδέες και τις απόψεις τους.

"Σε μια κοινωνία που βρίσκεται σε πλήρη σύγχηση, ευάλωτη από πολλές πλευρές λόγο της κρίσης, η διάχυση ιδεών με ακραίο περιεχόμενο ενδέχεται να βρει ανοικτά αυτιά, ανθρώπων που δεν έχουν καμμία ιδεολογική σχέση με τον συγκεκριμένο χώρο, ούτε υιοθετούν τις πρακτικές του. Όμως ο θυμός, η αβεβαιότητα για το αύριο, μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια...", λένε χαρακτηριστικά οι φορείς της περιοχής, οι οποίοι χειρίζονται με προσοχή την υπόθεση.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ