2014-09-05 07:57:05
Φωτογραφία για Αλλάζουν όλα στην Περιφέρεια Στερεάς - Ποιο είναι το στοίχημα του Κώστα Μπακογιάννη
Κάθε αρχή και δύσκολη.... Τι γίνεται όμως όταν δεν είναι αρχή, αλλά είναι η συνέχεια μιας προηγούμενης κατάστασης την οποία θέλεις να αλλάξεις; Τότε τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα.

Πρέπει να αλλάξεις νοοτροπίες, πρέπει να συγκρουστείς, πρέπει να εμπνεύσεις, πρέπει να επιβληθείς, πρέπει να φέρεις αποτέλεσμα. Αυτό είναι και το στοίχημα της Νέας Περιφερειακής Αρχής. Να αλλάξει νοοτροπίες, να σηκωθούν τα μανίκια και μέσα στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε, η Στερεά Ελλάδα να βγει μπροστά και να πρωταγωνιστήσει.

Ο Κώστας Μπακογιάννης και οι συνεργάτες του ξέρουν πολύ καλά ότι αυτό δεν μπορούν να το πετύχουν από μόνοι τους. Αυτό είπε εξάλλου και ο ίδιος στην συνάντηση που είχε με τα στελέχη και τους υπάλληλους της Π.Ε. Φθιώτιδας. «Μόνο αν προσπαθήσουμε όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε...», τους είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι η πόρτα του Περιφερειάρχη θα είναι ανοιχτή σε όλους.


Είναι γνωστό ότι ο Κώστας Μπακογιάννης είναι πολύ απαιτητικός από τους συνεργάτες του. Από τις 7:00΄ το πρωί που ξεκινάει από το Καρπενήσι για τη Λαμία, κάνει τον πρώτο κύκλο των επαφών τηλεφωνικά και για αυτό όλοι είναι από νωρίς στο πόδι, ενώ λίγο μετά τις 8:00΄ που φτάνει στη Λαμία ξεκινούν οι συσκέψεις και τα ραντεβού, που συνεχίζονται μέχρι αργά το βράδυ.

Παρόμοιο είναι το σκηνικό και στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας όπου ο Θύμιος Καραΐσκος, προσπαθεί κυριολεκτικά να "βάλει μπρος τη μηχανή", μετά από μια μακρά περίοδο χαλαρότητας, λόγω εκλογών, καλοκαιριού και άλλων ειδικών συνθηκών που επικρατούσαν.

Στη συνάντηση που είχε ο νέος Αντιπεριφερειάρχης με τους Διευθυντές των υπηρεσιών ήταν ξεκάθαρος και απόλυτος: «Τέρμα η χαλαρότητα σηκώνουμε τα μανίκια και δουλεύουμε» Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε από τους Διευθυντές να εφαρμόσουν το τρίπτυχο: (Εντολή - Ενέργεια - Ενημέρωση), τονίζοντας ότι θέλει να το τηρήσουν με θρησκευτική ευλάβεια.

Το σοβαρό θέμα των μαθητικών δρομολογίων, που ξεκινούν με τη νέα σχολική περίοδο, είναι μια πρόκληση για τη νέα Περιφερειακή Αρχή, που κάνει αγώνα δρόμου για να μπορέσει να είναι έτοιμη έγκαιρα σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες. «Στη Φθιώτιδα είμαστε σχεδόν σε όλα έτοιμοι σε ότι αφορά τα μαθητικά δρομολόγια. Βλέπετε όταν κάποιοι άλλοι τον Αύγουστο ήταν διακοπές ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Θύμιος Καραΐσκος ετοίμαζε τις δημοπρασίες για τα μαθητικά....», έλεγε χθες στο LamiaReport ένας από τους υπαλλήλους που γνωρίζει το θέμα.

Ο Κώστας Μπακογιάννης ξεκίνησε ήδη περιοδεία σε όλους τους νομούς της Στερεάς για να γνωρίσει από κοντά, να μιλήσει και να έρθει σε άμεση επαφή με όλο το προσωπικό της Περιφέρειας Στερεάς.

«Εμείς δεν θέλουμε να ασκούμε διοίκηση από το γραφείο. Θέλουμε να είμαστε κοντά στους πολίτες. Να μαθαίνουμε από πρώτο χέρι τα προβλήματα. Στόχος μας είναι να αναδιοργανώσουμε διοικητικά και οικονομικά την Περιφέρεια και να βάλουμε άμεσα σε εφαρμογή το πρόγραμμά μας. Γι΄ αυτό άλλωστε μας τίμησε με τη ψήφο του ο πολίτης και εμείς πρέπει να είμαστε συνεπείς απέναντί του. Όχι με λόγια αλλά με έργα...» , είπε στο LamiaReport , ο Κώστας Μπακογιάννης.

Το σύνθημα της νέας Περιφερειακής Αρχής είναι "αλλάζουν όλα" και το στοίχημα αν θα το καταφέρουν σύντομα και με θετικό αποτέλεσμα Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ