2014-09-10 20:16:25
Φωτογραφία για Πάτρα: Ο Διακονιάρης... μπούκωσε! - Φραγμένη η εκβολή του ποταμού στην Ελευθερίου Βενιζέλου - Δείτε φωτο
Σχεδόν φραγμένη είναι η εκβολή του χειμάρρου Διακονιάρη ο οποίος περνά κάτω από τη Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πάτρα.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του στο facebook, την οποία συνοδεύει με φωτογραφικό υλικό, o δημοσιογράφος Ντίνος Βγενόπουλος, από το ύψος της Κορίνθου και μέχρι τη θάλασσα φερτά υλικά , μπάζα , απορρίμματα αλλά και εναπομείναντα , κατά πάσα πιθανότητα από την περίοδο της κατασκευής ,υλικά έχουν σχεδόν φράξει τις δύο κεντρικές αρτηρίες του αγωγού και μόνο οι δύο πλαϊνές λειτουργούν.

Παράλληλα υπάρχει έντονη οσμή βοθρολυμμάτων ή οποία οφείλεται είτε σε παράνομες αποχετεύσεις είτε σε στάσιμα ύδατα σε αυτό το σημείο.

Πάντως , όπως έλεγε ο υπεύθυνος του έργου θα ελεχθεί ο αγωγός σε όλο το μήκος του Αποτέλεσμα, υπαρκτός κίνδυνος πλημμύρας στην περιοχή εάν παρέμενε αυτή η κατάσταση. Έγκαιρα όμως οι αρμόδιες υπηρεσίες ανάθεσαν σε εργολάβο τον καθαρισμό για την επίτευξη του οποίου «κατέβηκαν» με γερανό στην κοίτη του ρέματος μικρός φορτωτής και τσάπα ώστε να απομακρύνουν τα υλικά.

Το έργο προβλέπεται να διαρκέσει περίπου 15 ημέρες καθώς ο όγκος των προς απομάκρυνση υλικών ανέρχεται σε πολλές εκατοντάδες Μ3.

Πηγή: thebest
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ