2014-10-06 05:28:09
Φωτογραφία για ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...Απο τον θάνατο νεογέννητου Χριστιανοπουλου ΑΠΟ ΙΜΑΜΗ ΤΗΣ ΙSIS [photo]
Αυτές οι 3 φωτογραφίες προέρχονται από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες στο web. Το site που τις αναδημοσιεύει διατείνεται ότι τις ανέλυσε και τοποθετείται.

Η αρχική ανάρτηση είχε τίτλο “ο θάνατος νεογέννητου χριστιανόπουλου από ιμάμη της ISIS επειδή η οικογένειά του αρνήθηκε να προσηλυτιστεί”. Το VOX συγκρίνοντας τις εικόνες επιχειρεί να κατανοήσει αν ευσταθεί αυτή η περιγραφή με βάση το περιεχόμενο.

Ο άνδρας είναι προφανώς μουσουλμάνος, οι φωτογραφίες δεν είναι φωτομοντάζ αλλά δεν είναι απόλυτα ευκρινές τι ακριβώς κάνει στο παιδί που ολόγυμνο βρίκεται στο έδαφος.

Με βάση τα φυλετικά χαρακτηριστικά και την ενδυμασία του κοινού που βρίσκονται στο φόντο, οι εικόνες λογικά πρέπει να προέρχονται από Bangladesh ή κάποιες περιοχές της Ινδίας και του Πακιστάν. Λίγη σημασία  έχει, σύμφωνα με το μέσο, αν πρόκειται για τελετουργική θυσία ή αν το παιδί είναι χριστιανόπουλο ή όχι.

Το VOX πιθανολογεί εν κατακλείδι ότι το video φαίνεται να προέρχεται από το Bangladesh και ότι η όλη σκηνή  έχει να κάνει με ένα τελετουργικό που σχετίζεται με κάποιον ισλαμιστή θεραπευτή.Αν και πάλι υπάρχουν επιφυλάξεις και ως προς αυτό. Σε κάθε περίπτωση σχολιάζει το μέσο οι εικόνες έχουν να κάνουν με κάτι το αρχαικό και πρωτόγονο ενώ η καταγγελία περί σφαγής παραμένει προς διερεύνηση. (voxnews.info 04/10/14)
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ