2014-10-08 17:57:27
Φωτογραφία για Άγριο κράξιμο του Λιάγκα προς την Ελένη Μενεγάκη - Δείτε τι της είπε και γιατί
Να θυμίσουμε ότι η Ελένη Μενεγάκη τον έχει άχτι για την προ δύο ετών τηλεοπτική τους κόντρα που την... εξακόντισε στη ζώνη του μεσημεριού, μετά από αυτό αναμένεται η απάντηση της.

Μετά την χοντράδα στην Άντζελα Δημητρίου, την ειρωνεία προς τη Νάντια Μπουλέ και τα όσα αρνητικά είπε για το Rising Star και το Just The 2 Of Us, ανοίγει άλλο μέτωπο πιο μεγάλο και πιο βαρύ. Για την ακρίβεια πρόκειται για ένα μέτωπο ήδη ανοιχτό που η στάση του και το άγριο χέρι που βάζει στην Ελένη Μενεγάκη το διογκώνουν κι άλλο. Και ίσως είναι από τις φορές που έχει δίκιο.

Ο παρουσιαστής το είχε φυλαγμένο να το πει καιρό καθώς φαίνεται, και με αφορμή τη συζήτηση στο πάνελ για την εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη, της τα έχωσε χοντρά για μια φωτογραφία που είχε αναρτήσει στο Twitter στις αρχές Αυγούστου, με τα παιδιά της και τον Μάκη όπου έλεγε «Αυτή είναι η μία οικογένεια μου και η άλλη είστε εσείς», αναφερόμενη στους ακόλουθους της.


Ο Γιώργος Λιάγκας έσπευσε να υποστηρίξει τον άνθρωπο που του δίνει ψωμί, το Γιάννη Λάτσιο, και χαρακτήρισε απαράδεκτο αυτό που έκανε η Ελένη και είπε: «Βρίσκει η Φαίη έναν νέο σύντροφο και βγάζει η Φαίη φωτογραφία με τον Γιάννη και τον Δημήτρη που είναι παιδιά μου, παιδιά μου. Ξυπνάμε μαζί, κάνουμε, φτιάχνουμε, μυριζόμαστε, αγκαλιαζόμαστε και οι τέσσερις κάθε μέρα και μετά από χρόνια που μας περνάει εμάς η αγάπη και ο έρωτας και βρίσκει έναν άλλο σύντροφο και ξαφνικά βγάζει μια φωτογραφία πλάτη τον λένε Μανώλη ξέρω γώ και να λέει αυτή είναι η οικογένεια μου. Εγώ θα πάρω τη Φαίη και θα την χέ... Όχι, απλώς θα την χέ... Θα την σκότωνα... Πιστεύω θα την σκότωναν κι ο πατέρας της με τη μάνα της».

Να θυμίσουμε ότι η Ελένη Μενεγάκη τον έχει άχτι για την προ δύο ετών τηλεοπτική τους κόντρα που την εξακόντισε στη ζώνη του μεσημεριού, μετά από αυτό αναμένεται η απάντηση της που θα είναι σκληρή.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ