2014-10-08 21:20:30
Φωτογραφία για ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΠΟ... ΦΙΛΙΚΟ Ο ΜΙΤΣΕΛ
Ο προπονητής του Ολυμπιακού έκρινε σκόπιμο αντί για το φιλικό τεστ με τον Λεβαδειακό να κάνει προπόνηση την Πέμπτη λόγω των αρκετών τραυματιών και της καταπόνησης των παικτών του.

Ο Μίτσελ εκτός από τους δέκα διεθνείς που του λείπουν αυτές τις ημέρες, έχει και πιτσιρικάδες που έχουν κληθεί σε μικρά κλιμάκια (όπως οι Χουτεσιώτης και Βούρος), τους οποίους θα μπορούσε να έχει στις προπονήσεις και να χρησιμοποιεί γενικότερα.

Εκτός αυτού έχει πέντε παίκτες με προβλήματα τραυματισμών και αυτοί είναι οι Ντοσεβί, Μπενίτες, Φουστέρ, Σιόβας και Διαμαντάκος. Από την άλλη ο Γκαζαριάν προπονείται μόλις λίγα 24ωρα και ενώ υπάρχουν και παίκτες που είναι καταπονημένοι από συνεχή ματς.

Αυτό σημαίνει πως ο Μίτσελ δεν είχε τον απαιτούμενο αριθμό ποδοσφαιριστών στην διάθεσή του προκειμένου να κάνει πραγματικά χρήσιμες δοκιμές στο φιλικό με τον Λεβαδειακό και παράλληλα να τεστάρει όσο το δυνατόν πιο πολλούς παίκτες. Έτσι ως πιο ενδεδειγμένη λύση κρίθηκε να γίνει προπόνηση την Πέμπτη και όχι η φιλική αναμέτρηση με την ομάδα της Βοιωτίας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ