2023-08-02 08:40:04
Φωτογραφία για Ροϊλός: «Αν αυτό που πάθαμε με τις Μέλισσες ήταν κάτι δυνατό, αυτό με τη Μάγισσα είναι επί 100»

Μόλις πήρε στα χέρια του το σενάριο της «Μάγισσας», ο Αναστάσης Ροϊλός ένιωσε μέσα του 100 φορές πιο έντονα από ό,τι ένιωσε όταν διάβαζε το σενάριο για τις «Άγριες μέλισσες».





Αυτό ήταν που τον έπεισε να πει και πάλι το «ναι» στη συνεργασία με τον Λευτέρη Χαρίτο και τους Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη, που τον έκαναν γνωστό στο πλατύ κοινό. Και φυσικά το γεγονός ότι αυτό που διάβασε τον κέρδισε ως αναγνώστη.

Τι σας ιντρίγκαρε στο σενάριο όταν το διαβάσατε;

«Εμείς τώρα γνωριστήκαμε με τον Λευτέρη Χαρίτο και τον Γιώργο Γάλλο (γέλια).Όταν διαβάσαμε τις "Άγριες μέλισσες", όλοι μας είπαμε ότι θύμιζε θεατρικό σενάριο! Είχε καλογραμμένους χαρακτήρες, μια πλοκή όπου συμβαίνει κάτι πραγματικά και δεν συμβαίνουν πράγματα για να ξαφνιάζεσαι μόνο, γιατί και αυτό δεν έχει κανένα νόημα αν δεν βασίζεται σε ισχυρούς χαρακτήρες

. Το ίδιο συμβαίνει και στη "Μάγισσα". Είναι ένα πολύ καλογραμμένο σενάριο. Αυτό με έπεισε αρχικά να πω το "ναι", αλλά είναι σημαντικό έναν άνθρωπο που θα παίξει αργότερα έναν ρόλο να τον κερδίσει πρώτα ως αναγνώστη αυτό που θα διαβάσει. Αυτό λοιπόν που πάθαμε με τις "Μέλισσες" μία φορά, και ήταν κάτι πολύ δυνατό, νομίζω ότι στη "Μάγισσα" το πάθαμε πολλές φορές! Θυμάμαι ότι έπαιρνα τηλέφωνο τη Μελίνα και της έλεγα ότι το έχω πάθει επί 10, επί 50, επί 100! Ήταν πολύ έντονο το συναίσθημα! Και ευτυχώς που είναι λίγα τα επεισόδια, για να έχουμε τον χρόνο που χρειάζεται για να βγει ένα αποτέλεσμα αντάξιο αυτού του σεναρίου».



Πώς είναι η συνεργασία με το τιμ της «Μάγισσας»;



«Κάποιοι γνωριζόμασταν από πριν και δουλέψαμε πολύ καλά μαζί για τρία χρόνια στις "Μέλισσες", κάτι πολύ σημαντικό, γιατί σε δένει βαθιά. Ο Λευτέρης (Χαρίτος) είναι ένας άνθρωπος με απίστευτο ταλέντο, αλλά και τα άτομα που διαλέγουν εκείνους που θα συνθέσουν την ομάδα έχουν το χάρισμα να φέρνουν νέους ανθρώπους με τους οποίους αμέσως δένεσαι. Είναι όλοι ταλαντούχοι και πολύ αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουν, γιατί δεν πρόκειται για μια απλή σειρά. Η "Μάγισσα" έχει πάρα πολύ απαιτητικά γυρίσματα και από άποψη παραγωγής! Βλέπεις τόσους ανθρώπους να τρέχουν προκειμένου να βγει το αποτέλεσμα που πρέπει: από τον άνθρωπο που κουβαλάει τα άλογα και τα στήνει και τα ετοιμάζει μέχρι αυτόν που μας ντύνει, που μας φέρνει τα όπλα, τα πάντα όλα, ως και εμάς που παίζουμε... Θα δείτε ότι είναι μια σειρά που βασίζεται πολύ στη λεπτομέρεια και θα παρουσιάσει κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ στην ελληνική τηλεόραση».

Πείτε μας δυο λόγια για τον ρόλο σας...

«Όλοι οι ρόλοι είναι πολύ ωραίοι. Χαίρεσαι να παίζεις και νομίζω ότι θα χαίρεσαι να τους βλέπεις κιόλας»

Πηγή Τηλέραμα



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ