2014-10-09 00:34:03
Φωτογραφία για «ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ...»
Ο Αλβάρο Μοράτα κλήθηκε στην Εθνική Ισπανίας Κάτω των 21 και μίλησε για το ντέρμπι που προηγήθηκε με την Ρόμα. Ο Ισπανός επιθετικός της Γιουβέντους θεωρεί ότι άδικα πήρε την κόκκινη κάρτα μαζί με τον Μανωλά, στην νίκη των «μπιανκονέρι» επί των «τζιαλορόσι» με 3-2, μετά την αψιμαχία που είχαν.

Συγκεκριμένα ο 22χρονος επιθετικός δήλωσε: «Δεν έκανα τίποτα, ήταν παράξενη απόφαση… Πήγα σκληρά στο τάκλιν αλλά σε ένα τέτοιο παιχνίδι πρέπει να είσαι δυνατός. Η ομάδα μου χρειαζόταν επιθετικότητα για να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους. Δεν καταλαβαίνω ωστόσο την αντίδραση του Μανωλά, γιατί και αυτοί παίζανε πολύ σκληρά. Σηκώθηκα και έμεινα ακίνητος, δεν έκανα τίποτα. Εύχομαι να γίνει κάτι να διαγραφεί η ποινή».

Ο Μοράτα μίλησε και για τον Φραντσέσκο Τότι δηλώνοντας: «Εάν είχαν νικήσει δεν θα έλεγαν τίποτα. Ίσως φταίει το γεγονός ότι ήταν στεναχωρημένος δεν είναι εύκολο να αποδεχτείς την ήττα σε ένα τέτοιο παιχνίδι, ειδικά όταν έρχεται τα τελευταία λεπτά. Ο Τότι είναι ένας μεγάλος παίκτης με μεγάλη ιστορία στο καμπιονάτο, αλλά δεν θα έπρεπε να πει αυτά πράγματα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ