2023-06-26 12:00:02
Φωτογραφία για Τσιμτσιλή σε Παπανώτα: Καταλαβαίνω, έχεις στεναχωρηθεί αλλά άλλαξε το ύφος σου
Το εκλογικό αποτέλεσμα και τον τρόπο που επέλεξε να πανηγυρίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την νίκη του, απέναντι στους ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, σχολίασαν στον «αέρα» του Happy Day.

Το πρωί της Δευτέρας ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε ειρωνικά την κίνηση του πρωθυπουργού, ο οποίος έπεσε στην αγκαλιά της οικογένειάς του, όταν κλείδωσε το εκλογικό αποτέλεσμα, καθώς η σύζυγός του Μαρέβα, αλλά και τα παιδιά του, ήταν στο πλευρό του σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.

Από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή προσπάθησε να τον συνεφέρει και να τον συμβουλεύσει. «Κρατήσου και θα σου έλεγα να αλλάξεις και το ύφος σου. Φιλική συμβουλή, με αγάπη», του είπε η παρουσιάστρια με τον ίδιο να απαντά: «Δηλαδή, να γίνω ξαφνικά Νεοδημοκράτης, λίγο δύσκολο».

«Το ύφος σου, είπα, να αλλάξεις. Έχεις ένα ειρωνικό ύφος…», τόνισε η παρουσιάστρια με τον δημοσιογράφο να ξεκαθαρίζει: «Το χιούμορ μου, το γνωστό».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο τέλος της συζήτησης του είπε: «Καταλαβαίνω ότι έχεις στεναχωρηθεί με τα αποτελέσματα, αλλά η ειρωνεία ουσιαστικά αδικεί και την άποψή σου που μπορεί να έχει και σωστά σημεία. Εγώ πολλές φορές συμφωνώ με αυτά που λες. Απλά, κάποιες φορές είναι ο τρόπος που τα λες».

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ