2014-10-10 23:57:38
Φωτογραφία για ΤΑ ΕΚΑΝΕ... ΟΛΑ Ο ΑΦΕΛΑΪ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Με ηγέτη και σκόρερ τον Ιμπραϊμ Αφελάι, η Ολλανδία επικράτησε 3-1 του Καζακστάν και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην προκριματική φάση του Euro 2016.

Εντυπωσιακή ήταν η επανεμφάνιση του 28χρονου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού στο αρχικό σχήμα της Ολλανδίας, με τον διεθνή χαφ να τα κάνει... όλα και να αποτελεί με διαφορά τον κορυφαίο παίκτη των «οράνιε»!

Ο Αφελάι, ο οποίος αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης αν και έπαιξε σ’ ένα ρόλο που δεν τον έχουμε συνηθίσει στο Λιμάνι (εσωτερικός μέσος από τα αριστερά μπροστά από τον Ντε Γιονγκ και δίπλα στον Σνάιντερ) παρουσίασε πτυχές του τεράστιου ταλέντου του, οδηγώντας την ομάδα του εκ του ασφαλούς στη νίκη.

Ο... «ιπτάμενος» Ολλανδός του Θρύλου, αρχικά έδωσε την ασίστ στον Χούντελααρ στο 62’ με το οποίο προήλθε η ισοφάριση των γηπεδούχων, οι οποίοι είχαν βρεθεί να χάνουν από το 17ο λεπτό με γκολ του Αμπντούλιν.

Στο 64’ κέρδισε την κόκκινη κάρτα του Ντζολτσίγιεφ, αλλάζοντας τις αριθμητικές και αγωνιστικές ισορροπίες της αναμέτρησης, ενώ στο 82’ με ένα πανέμορφο γκολ, έβαλε την Ολλανδία στην θέση του οδηγού, θέτοντας τις βάσεις για την νίκη της ομάδας του, η οποία επισφραγίστηκε στο 89’ με εύστοχο πέναλτι του Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ