2014-10-15 12:24:36
Φωτογραφία για ΣΟΚ: Νοσοκόμα σκότωσε 38 ασθενείς γιατί τους έβρισκε «ενοχλητικούς»
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται μια 42χρονη νοσοκόμα η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε με θανατηφόρο ένεση 38 ασθενείς της, επειδή τους έβρισκε ενοχλητικούς. Ακόμη μεγαλύτερο σοκ, πέρα από την ίδια την είδηση, έχει προκαλέσει στη γειτονική χώρα, η αποκάλυψη ότι η γυναίκα συνήθιζε να φωτογραφίζεται με τα θύματά της μετά τη δολοφονία.

Ιταλία: Νοσοκόμα σκότωσε 38 ασθενείς γιατί τους έβρισκε «ενοχλητικούς»

Στην πρωτοφανή στα ιταλικά χρονικά υπόθεση, η Ντανιέλα Πογκιάλι, νοσοκόμα στο νοσοκομείο του Λούγκο, στη βόρεια επαρχία της Ραβένα, συνελήφθη στο τέλος της περασμένης εβδομάδας με την υποψία ότι τους παρείχε με ένεση μια θανατηφόρο δόση χλωριούχου καλίου.

Η έρευνα ξεκίνησε όταν μια 78χρονη ασθενής, ονόματι Ρόζα Καλντερόνι, η οποία είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο τον Απρίλιο με μια ελαφρά ασθένεια, πέθανε απροσδόκητα.

Σύμφωνα με την Corriere, η Πογκιάλι μετά το θάνατο της γυναίκας ζήτησε από μια συνάδελφο να τη βγάλει φωτογραφία δίπλα στο άψυχο σώμα.

Η συνάδελφος της Πογκιάλι περιέγραψε το περιστατικό στην εφημερίδα δηλώντας ότι φοβήθηκε ενώ άλλοι κατέθεσαν πως η νοσοκόμα «αστειευόταν» ότι χορηγούσε θανατηφόρες δόσεις σε σοβαρά αρρώστος. Τα ιταλικά μέσα χαρακτηρίζουν την 42χρονη ως ένα «εκδικητικό» άτομο που δεν δίσταζε να θανατώνει ασθενείς που είτε οι ίδιοι είτε οι συγγενείς τους την ενοχλούσαν.

Οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ για κατάθεση έχουν προσέλθει μέχρι στιγμής περίπου 200 μάρτυρες. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ