2014-10-16 13:06:42
Φωτογραφία για Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΣΚΑΒΕΙ
Ολοκλήρωσε την κατάθεσή του ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου που διενεργεί την έρευνα για τα περί χρηματισμού βουλευτών, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης. Εξερχόμενος του εισαγγελικού γραφείου ο κ. Σκουρλέτης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η Δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί ελεύθερη να κάνει το έργο της, χωρίς παρεμβάσεις. Η κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει να προσπαθεί να συγκαλύψει το φιάσκο της δήθεν αποχώρησης της χώρας από το μνημόνιο και το ΔΝΤ. Ο τόπος έχει ανάγκη μια ισχυρή κυβέρνηση». «Στον λάκκο που σκάβει η κυβέρνηση θα πέσει η ίδια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σκουρλέτης στάθηκε η αφορμή για να παρέμβει η δικαιοσύνη όταν σε τηλεοπτική του εμφάνιση επικαλέστηκε δημοσίευμα της εφημερίδας kontra news κάνοντας λόγο «για κουμπαρά». «Εγώ διάβασα σε μια κυριακάτικη εφημερίδα ότι υπάρχουν κάποιοι φίλοι σας επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν βγάλει κουμπαρά υπέρ αυτού του σκοπού. Για να μαζέψουν τους 180», είχε αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ενώπιον του Εισαγγελέα κατέθεσε και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς. Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να καταθέσει ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος. Θα κληθούν επίσης να καταθέσουν στο πλαίσιο της προκαταρκτικής ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δραγασάκης.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
How to defeat Islamic State's war machine
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
How to defeat Islamic State's war machine
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ