2014-10-23 13:44:40
Φωτογραφία για Εσείς τη θυμάστε; Η αδελφή Cristina διασκευάζει Madonna και... Like a Virgin! Ακούστε το... [video]
Την είδαμε στο ιταλικό The Voice, να ξεσηκώνει τα πλήθη με την αγγελική φωνή της. Η αδελφή Cristina μοιράστηκε το χάρισμά της και κατάφερε να βγει νικήτρια στον διαγωνισμό, κερδίζοντας ένα συμβόλαιο με την Universal Τώρα, τη συναντάμε για ακόμη μία φορά, και την ακούμε να διασκευάζει το τραγούδι της Madonna, Like a virgin. Το πρώτο προσωπικό της album αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου.

Μέχρι τότε μπορούμε να την απολαύσουμε σε αυτό το video, ανάμεσα στους δρόμους της Βενετίας, να τραγουδά το διάσημο hit της Madonna, διασκευασμένο σε μία τρυφερή μπαλάντα.

Σε μία συνέντευξη της με την Ιταλική εφημερίδα Avvenire, η 26 χρονών Cristina δηλώνει πως ήταν δική της ιδέα να τραγουδήσει το Like a Virgin.

Συγκεκριμένα: "Χωρίς καμία πρόθεση να είναι προκλητικό ή σκανδαλώδες. Όταν διαβάζει κανείς τους στίχους χωρίς να δίνει προσοχή στο πώς αυτό ερμηνεύτηκε νωρίτερα, μπορεί να ανακαλύψει ότι είναι ένα τραγούδι για την ικανότητα της αγάπης να κάνει τους ανθρώπους νέους και πάλι. Να τους απελευθερώσει από το παρελθόν τους" Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ