2014-10-28 02:54:07
Φωτογραφία για «Al-Quida Free Terror Nettwork» ... ασύρματο δίκτυο Wi-Fi
Μια κακόγουστη φάρσα με άρωμα τρομοκρατίας ήταν η αιτία της πολύωρης καθυστέρησης στην χθεσινή πτήση 136 της American Airlines, από Λος Άντζελες προς Λονδίνο.

Μετά την επιβίβαση των επιβατών, το αεροπλάνο ξεκίνησε να τροχοδρομεί προκειμένου να πάρει σειρά για απογείωση, όταν ένας επιβάτης -σκαλίζοντας τη φορητή του συσκευή- ανακάλυψε ένα ασύρματο δίκτυο Wi-Fi με την ονομασία «Al-Quida Free Terror Nettwork».

Θορυβημένος ο επιβάτης, ενημέρωσε αμέσως μια από τις αεροσυνοδούς της πτήσης, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε τους πιλότους για την ύπαρξη του Wi-Fi hotspot με το περίεργο όνομα. Άμεσα, ο κυβερνήτης οδήγησε το αεροσκάφος πίσω στην πύλη του αεροδρομίου, χωρίς όμως να ενημερώσει τους επιβάτες, προς αποφυγή πανικού.

Παρόλο που η επίσημη δικαιολογία ήταν πως το αεροσκάφος χρειάζεται κάποιας μορφής συντήρηση, για τις επόμενες 3 ώρες κανείς από τους επιβάτες δεν επιτρεπόταν να αποβιβαστεί από την πτήση της American Airlines, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα της αστυνομίας.

Η «ομηρία» των επιβατών έληξε στις 1 το βράδυ της Δευτέρας, όταν επιτέλους η πτήση αναχώρησε για το Λονδίνο. Η αστυνομία προς το παρόν δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση για το θέμα, όμως είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάποιος από τους επιβαίνοντες είχε κακή αίσθηση του χιούμορ, ή ότι επίτηδες θέλησε να δημιουργήσει ανωμαλία στο πρόγραμμα της πτήσης.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ