2014-11-02 16:59:27
Φωτογραφία για Οι πιο ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟΙ θάνατοι που συγκλόνισαν την Ελλάδα...Τέσσερα ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ που μας έκανα να ανατριχιάσουμε! [photos]
Ο θάνατος της 21χρονης υπαλλήλου στο κατάστημα παιχνιδιών στο Ψυχικό συγκλόνισε το πανελλήνιο. Το πόρισμα του ιατροδικαστή έδειξε πως ο θάνατός της οφείλεται σε πνιγμό από τη σκάλα που κουβαλούσε η άτυχη νεαρή υπάλληλος.

Ο θάνατος της 21χρονης ξυπνά άσχημες μνήμες από φρικτούς θανάτους που έκαναν την Ελλάδα να ανατριχιάσει!

Θάνατος 28χρονου στη Μυτιλήνη 

Μια ανείπωτη τραγωδία έλαβε χώρα σε εργοστάσιο στη Μυτιλήνη και ειδικότερα, στις αποθήκες ζωοτροφών στις 21 Οκτωβρίου του 2014. Ένας 28χρονος νεαρός βρήκε τραγικό θάνατο, όταν κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης των μηχανημάτων εντός του σιλό αποθήκευσης, μπλέχτηκε στη μηχανή που αλέθει και προωθεί τις ζωοτροφές, με αποτέλεσμα να πολτοποιηθεί. Τον 28χρονο εντόπισε ένας εργάτης όταν ανέβηκε στην είσοδο του σιλό για να δει τι κάνει ο 28χρονος και βρέθηκε μπροστά στη φρικιαστική εικόνα του άτυχου νέου και όπως ήταν φυσικό, έπαθε σοκ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ιστοσελίδα lesvosnews.gr.


Πυρκαγιά σε super market στη Ρόδο 

Τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης της 25ης Σεπτεμβρίου του 2014 στο νησί της Ρόδου, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε σούπερ μάρκετ. Η είδηση έχει προκαλέσει φρίκη στους κατοίκους της περιοχής αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, αφού ένας συνάνθρωπός μας βρήκε βασανιστικό θάνατο στο υπόγειο του σούπερ μάρκετ από την πύρινη λαίλαπα.

Ξεψύχησε μέσα στο ασανσέρ καφετέριας 

Νεκρή μέσα στο ασανσέρ κεντρικής καφετέριας της Χαλκίδας εντοπίστηκε μια 48χρονη εργαζόμενη, στις 20 Φεβρουαρίου του 2014. Επί της οδού Τσιριγώτη έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, καθώς και πλήθος περαστικών μόλις ενημερώθηκαν για το τραγικό συμβάν. Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, εγκλωβίστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εντός του ανελκυστήρα μέσω του οποίου μεταφέρονται ποτήρια.

Θάνατος σε ασανσέρ εταιρείας 

Τραγωδία σημειώθηκε στις 11 Δεκεμβρίου του 2013 στα γραφεία εταιρείας στην οδό Μάρνη 34. Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από εργαζόμενους στην εταιρεία ότι ένας συνάδελφός τους έχει εγκλωβιστεί στο ασανσέρ μαζί με εμπορεύματα. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες, οι οποίοι, όμως, από την πρώτη στιγμή δεν είχαν επικοινωνία με τον άτυχο άνδρα. Τελικά όταν κατάφεραν να ανοίξουν τον ανελκυστήρα οι πυροσβέστες εντόπισαν τον άνδρα νεκρό.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ