2014-11-06 22:14:02
Φωτογραφία για ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ... «ΚΑΝΑΠΕΒΙΤΣΚΙ» ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ!
Ουραγός στον όμιλό του με... έναν βαθμό, κάτω και από την Εστορίλ παραμένει ο Παναθηναϊκός μετά τη σημερινή φάπα από την Αϊντχόβεν μέσα στο... κάστρο της Λεωφόρου.

Παρόλα αυτά όμως ο Panathinaikos... την επόμενη αγωνιστική πάει στη Μόσχα και αν κάνει το διπλό στην έδρα της Ντιναμό πάλι στον... καναπέ θα μείνει! 

Αν και ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε δις, η Αϊντχόφεν έφυγε νικήτρια με 2-3 και άφησε εκτός συνέχειας οριστικά το "τριφύλλι".

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε δύο φορές με γκολ των Ατζαγκούν και Πέτριτς, αλλά η ανωτερότητα των Ολλανδών... «μίλησε» και έστειλε τους "πράσινους" εκεί που ανήκουν! Στον καναπέ τους Το αποτέλεσμα στη Λεωφόρο «γκρέμισε» και μαθηματικά τις ελπίδες του "τριφυλλιού" για πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ απ' την άλλη οι νικητές είναι πολύ κοντά στο να πάρουν το εισιτήριο μαζί με την Ντιναμό Μόσχας.

Και για να είναι πιο... "σίγουρη" η θέση στον καναπέ... Η βαθμολογία του πέμπτου ομίλου (4 αγώνες):

1. Ντιναμό Μόσχας 12β.

2. Αϊντχόφεν 7β.

3. Εστορίλ 3β.

4. Παναθηναϊκός 1β.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Νάνο, Σίλντενφελντ, Λαγός (44’ Δώνης), Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκούν (73’ Μπούι), Καρέλης, Πέτριτς (64’ Μπεργκ)

Αϊντχόφεν: Ζουτ, Μιρίν, Ρέκικ, Άριας, Μάχερ, Ντεπάι, Ντε Γιονγκ, Βαϊνάλντουμ, Νάρσινγκ (90’ Γιόζεφσουν), Βίλεμς (90’ Χέντριξ), Γκουαρδάδο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ