2014-11-07 12:32:29
Φωτογραφία για Αίγιο: Προφυλακίστηκε ο Αλβανός με τα 190 γραμμάρια ηρωίνης
Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο Αλβανός υπήκοος , ηλικίας 55 ετών, ο οποίος συνελήφθη με 190 γραμμάρια ηρωίνης στις Καμάρες Αιγιάλειας, μετά από επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας.

Ο δράστης εντοπίστηκε σε θαμνώδη έκταση, ενώ στο χώρο είχε θάψει και κρύψει σακουλάκια με ηρωίνη και σύνεργα για τη συσκευασία της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή του τρεις (3) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού βάρους 30,9 γραμμαρίων, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα τα οποία κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, από την περαιτέρω έρευνα που διενεγήθηκε στο χώρο, οι αστυνομικοί εντόπισαν, μεταξύ άλλων, θαμμένες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνης), τις οποίες είχε αποκρύψει ο δράστης. Πιο αναλυτικά, κατασχέθηκαν :

δεκατρείς (13) νάιλον συσκευασίες ηρωίνης, συνολικού βάρους 160 γραμμαρίων περίπου,


μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και εφεδρικές μπαταρίες,

διάφορα σύνεργα για την παρασκευή των αυτοσχέδιων συσκευασιών, όπως ψαλίδι, σακούλες, αναπτήρες και ένα κουτάλι που χρησιμοποιούσε για δοσομετρητή και

το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Σε κατ’ οίκον έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του δράστη, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν επιπλέον το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ, ως προερχόμενο από την εμπορία των ναρκωτικών. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι ο 54χρονος αλλοδαπός διέμενε παράνομα στη χώρα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ