2014-11-07 12:14:10
Φωτογραφία για «ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...»
Με τα καλύτερα λόγια για τον Ντιέγκο Σιμεόνε μίλησε ο Αρντά Τουράν, ο οποίος φαίνεται να έχει βρει τον εαυτό του με τον Αργεντίνο τεχνικό στον πάγκο.

Ο Τουράν, πάντως, δεν μίλησε μόνο για τον προπονητή του, αλλά και για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, καθώς γνωρίζει ότι τα πράγματα... δεν θα είναι εύκολα.

«Έχουμε το πλεονέκτημα πως κερδίσαμε τα τρία τελευταία παιχνίδια. Κερδίσαμε και τον βασικότερο αντίπαλό μας, τη Γιουβέντους εντός έδρας. Αλλά ο αγώνας με τον Ολυμπιακό θα είναι δύσκολος. Αυτή τη στιγμή πρέπει να τελειώσουμε τα πράγματα σωστά και να τερματίσουμε πρώτοι», ανέφερε για το Θρύλο ο Τουράν, που συνέχισε για τον Σιμεόνε «Αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο. Ξέρει πώς να βοηθήσει την ομάδα ακόμα καλύτερα, καθώς είμαστε μαζί εδώ και αρκετά χρόνια. Καταλαβαινόμαστε μόνο με μια ματιά».

Τέλος, αναφερόμενος στο πρωτάθλημα που κατέκτησε πέρυσι η Ατλέτικο, ο Τουράν είπε. «Ο τίτλος που πήραμε ήταν ένας από τους δυσκολότερους στην ιστορία. Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι που κερδίσαμε το πρωτάθλημα απέναντι σε τεράστιες ομάδες όπως είναι η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα. Ήταν ένα από τα σημαντικότερα τρόπαια της ζωή μου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ