2014-11-07 17:08:00
Φωτογραφία για Δεν θα πιστεύετε με ποιον τρόπο βγάζει περίπου 13.000 δολάρια αυτή η κοπελίτσα [photos]
Η 28χρονη Holly Smith είναι «κυνηγός ευκαιριών»... Περνάει τουλάχιστον οκτώ ώρες καθημερινά αναζητώντας και παίζοντας σε διαγωνισμούς στο Ίντερνετ.

Η γυναίκα που είναι παντρεμένη κι έχει δύο παιδιά, πάσχει από μια σπάνια πάθηση του στομάχου που δεν της επιτρέπει να δουλεύει. Η επιθυμία της όμως να συνεισφέρει στα οικονομικά της οικογένειας ήταν τόσο μεγάλη που βρήκε τρόπο να τα καταφέρει. Η συμμετοχή της σε διάφορους διαγωνισμούς αποφέρουν στο οικογενειακό εισόδημα κάθε χρόνο περίπου 13.000 ευρώ, σύμφωνα με τους πρόχειρους υπολογισμούς. Φυσικά, τα περισσότερα από τα κέρδη είναι σε είδη κι όχι σε χρήματα αλλά αυτό έχει βοηθήσει το νέο ζευγάρι να χτίσει ένα τέλειο νοικοκυριό.

Στα δώρα που έχει κερδίσει είναι τηλεοράσεις, ψυγεία, πλυντήρια, ταξίδια, τρόφιμα ακόμα και το νυφικό αλλά και τη δεξίωση του γάμου της. Όπως λέει η ίδια καθημερινά παίρνει μέρος σε 800 διαγωνισμούς.

Η 28χρονη για τα επόμενα τρία χρόνια έχει εξασφαλίσει τις οδοντόκρεμες της οικογένειας και για τους επόμενους έξι μήνες το χαρτί τουαλέτας.

Πριν λίγο καιρό έκανε δώρο στη μητέρα της ταξίδι στα Κανάρια Νησιά ενώ λέει ότι πολλά από τα δώρα, τα χαρίζει με τη σειρά της σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Δείτε τις φωτογραφίες
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΜΑΧΗ... «ΑΙΩΝΙΩΝ» ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΜΑΧΗ... «ΑΙΩΝΙΩΝ» ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ