2014-11-08 01:26:07
Φωτογραφία για Δωρεάν επισκέψεις στο «Ιατρικό» Περιστεριού για τους πλημμυροπαθείς
Δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς της κλινικής του Ιατρικού Περιστερίου, για όσους επλήγησαν στις πλημμύρες του Οκτωβρίου, προσφέρει ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών. Οι πληγέντες θα μπορούν να επισκέπτονται δωρεάν τους εφημερεύοντες ιατρούς του Ιατρικού Περιστερίου, για όλο τον Νοέμβριο (ραντεβού κλείνονται τηλεφωνικά μέχρι και 28 Νοεμβρίου), είτε με την επίδειξη της βεβαίωσης από την Πυροσβεστική, είτε με τον αριθμό πρωτοκόλλου από τον Δήμο.

Οι εφημερεύοντες ιατροί του Ιατρικού Περιστερίου θα καλύπτουν τις εξής ειδικότητες : Παθολόγος, Καρδιολόγος, Ορθοπαιδικός και Γενικός χειρουργός.

Για ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 210 5799029 από τις 09.00 έως τις 15.00, εκτός Σαββατοκύριακου, δηλώνοντας το έγγραφο με το οποίο θα προσέλθουν για τις εξετάσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ομίλου, οι δωρεάν εξετάσεις εντάσσονται στο πλαίσιο της συνεχούς προσφοράς στην τοπική κοινωνία και με κύριο γνώμονα την ανακούφιση των πληγέντων από τις πρόσφατες πλημμύρες στην Αττική.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ