2014-11-08 01:11:05
Φωτογραφία για Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) στέκεται αλληλέγγυο στην ΕΤΕΡ για το χτύπημα της Διαιτητικής απόφασης του ΟΜΕΔ από τους εργοδότες και τα κυβερνητικά νομοθετήματα
 Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους τεχνικούς του ραδιοφώνου,  στη διοίκηση του Σωματείου τους Στηρίζει τον αγώνα τους για τη ΣΣΕ καθώς και τη διαφύλαξη του ελάχιστου δικαιώματος της προσφυγής στον ΟΜΕΔ, το οποίο  είχε καταργήσει η κυβέρνηση  και το επανέφερε με απόφασή του το Συμβούλιο της Επικρατείας. Η αξιοποίηση της απόφασης του ΣΤΕ από το σωματείο των εργαζομένων με προσφυγή στον ΟΜΕΔ και η ΣΣΕ που  αποφασίστηκε, βρήκε απέναντι την εργοδοσία και την Κυβέρνηση.

Η κυβέρνηση, μετά την απόφαση του ΣΤΕ, τις πρώτες προσφυγές στον ΟΜΕΔ και  τις διαιτητικές αποφάσεις,  σε συμφωνία με τους εργοδότες που υπηρετεί, έφερε τροπολογία στη Βουλή για τον ΟΜΕΔ για να δυσκολέψει τη μονομερή προσφυγή των σωματείων. Οι εργοδότες  αντίστοιχα στο χώρο της Ραδιοφωνίας (ΕΙΙΡΑ),  προσέφυγαν στη δικαιοσύνη ενάντια στη διαιτητική απόφαση του ΟΜΕΔ, η οποία παρότι επιβάλλει μικρές μειώσεις επιπλέον από αυτές που έχουν επιβληθεί από την προηγούμενη σύμβαση, δεν είναι ικανοποιημένοι γιατί θέλουν ατομικές συμβάσεις με ακόμη πιο τσακισμένους μισθούς και δικαιώματα.


Το ΠΑΜΕ καλεί όλα τα σωματεία, τους εργαζόμενους όλων των κλάδων, να δυναμώσουν τον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της Κυβέρνησης  και των εργοδοτών, να προβάλλουν πέρα από τα άλλα  αιτήματα και αιτήματα για κάλυψη των απωλειών, για ΣΣΕ των αναγκών μας και όχι της διασφάλισης των κερδών της εργοδοσίας.  Η υπογραφή ΣΣΕ με αυξήσεις είναι ανάγκη να  γίνει υπόθεση του κάθε σωματείου, όλων των εργαζομένων και να απαιτηθεί με  καθολική συμμετοχή στην 24ωρη απεργία τις 27 Νοέμβρη.

Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων στο χώρο της ραδιοφωνίας. Το δίκιο θα κριθεί στο δρόμο του αγώνα. Να προβάλλουμε τις διεκδικήσεις μας με καθολική συμμετοχή στην Απεργία και στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ