2014-11-08 13:41:18
Φωτογραφία για Red Umbrella - Μικρές ιδέες που δίνουν χρώμα στη διασκέδαση
Το  Red Umbrella, η θεότρελη ιδέα τεσσάρων φίλων που ξεκίνησαν να στέλνουν μ’ένα  email τις  δικές τους  εμπειρίες  ψυχαγωγίας  στις  παρέες και  τους γνωστούς,κατάφερε πριν ακόμα συμπληρώσει 2 χρόνια να κερδίσει την εμπιστοσύνη των χιλιάδων φίλων που το ακολουθούν. 

Όταν οι προτάσεις άρχισαν να γίνονται πολλές, η ανάγκη για τη δημιουργία ενός κανονικού website έμοιαζε επιτακτική.Σήμερα το ολοκαίνουριο εύχρηστο και λειτουργικό redumbrella είναι γεγονός. Δεν περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες  και εκδηλώσεις που προσφέρονται στην πόλη. Αυτό το κάνουν άλλοι πολύ πετυχημένα εδώ και χρόνια. 

Άλλωστε  είναι  αδύνατο να  υπάρχει  προσωπική γνώμη  για  όλα!  Προτείνει 5 συγκεκριμένα πράγματα κάθε εβδομάδα, ώστε οι φίλοι ν ακολουθήσουν αυτό που πιστεύουν πως τους ταιριάζει. Αυτή τη στιγμή στο redumbrella υπάρχουν πάνω από 500 δοκιμασμένες προτάσεις  για  βόλτες,  ποτό,  φαγητό, παραστάσεις, ταινίες, μουσεία, εκδρομές, προτάσεις για το παιδί και άλλα πολλά.

Μέσα  από  κατηγορίες  και διαδραστικούς χάρτες, το ψάξιμο και η περιήγηση, γίνονται ένα απολαυστικό ταξίδι με προορισμό την ψυχαγωγία. Σχεδιασμένο ώστε να εξυπηρετεί εξίσου τις ανάγκες και μέσω tablet ή smartphone.
psifiakoohiro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ