2014-11-08 15:27:11
Φωτογραφία για «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ!»
Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού παραδέχτηκε ο Μπράνκο Λάζιτς, ενώ ο Νίκολα Κάλινιτς απέδωσε την ήττα του Ερυθρού Αστέρα στην... αφέλεια της ομάδας του.

Η ποιότητα και η εμπειρία του Ολυμπιακού έκανε τη διαφορά απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, όπως δήλωσε ο Μπράνκο Λάζιτς.

«Στο τελευταίο δίλεπτο καταφέραμε να πλησιάσουμε, αλλά όχι και να κάνουμε την ανατροπή. Βγάλαμε αρκετές καλές άμυνες, όχι όμως κι επιθέσεις. Είχαμε πολλά προβλήματα στην οργάνωση του παιχνιδιού και ο Ολυμπιακός δεν μας επέτρεψε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είναι μια έμπειρη ομάδα και απέδειξε γιατί είναι τα τελευταία χρόνια στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Έλεγξε τον αγώνα κι εμείς ίσως κάναμε το χειρότερό μας παιχνίδι φέτος», τόνισε ο γκαρντ της σερβικής ομάδας.

Ο συμπαίκτης του, Νίκολα Κάλινιτς, έκανε πιο σκληρή αυτοκριτική. «Ήταν ένα καλό μάθημα για μας. Ο Ολυμπιακός μάς έδειξε σε τι είμαστε κακοί και τι πρέπει να κάνουμε. Ήταν το χειρότερο φετινό μας παιχνίδι. Σε συγκεκριμένες στιγμές του αγώνα παίξαμε ανόητα. Μπορεί η λέξη να είναι βαριά, αλλά θα πω πως ήμασταν τουλάχιστον αφελείς. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και θα γίνουμε καλύτερα», ανέφερε ο διεθνής φόργουορντ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θρήνος και θλίψη στον ΠΑΟΚ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θρήνος και θλίψη στον ΠΑΟΚ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ