2014-11-08 15:55:47
Φωτογραφία για Τι αποκαλύπτει η πρώην σύντροφος του κανίβαλου της Βρετανίας;
Η είδηση για τον κανίβαλο της Βρετανίας, που συνελήφθη την ώρα που έτρωγε τα μάτια μίας 22χρονης σε δωμάτιο ξενοδοχείου σόκαρε όλο τον κόσμο. Η πρώην σύντροφός του όμως, ήξερε τι ήταν ικανός να κάνει αυτός ο άνδρας. Και το χειρότερο, όπως αποκαλύπτει, είναι πως το γνώριζε και η αστυνομία Η 38χρονη Εμα Τόμας είναι ακόμη υπό δικαστική προστασία από τον 34χρονο Μάθιου Γουίλιαμς, παρότι χώρισαν πριν από δύο χρόνια.

 Ο «Χάνιμπαλ Λέκτερ» της Βρετανίας, όπως ήδη τον έχουν ονομάσει τα διεθνή ΜΜΕ, σκότωσε μία 22χρονη, την οποία παρέσυρε σε ξενοδοχείο και έφαγε το μισό της πρόσωπο.

Οπως προέκυψε, ο Γουίλιαμς δεν ήταν υπό παρακολούθηση από την υπηρεσία επιτήρησης, όπως θα έπρεπε καθώς είχε αποφυλακιστεί μόλις πριν από δύο εβδομάδες, καθώς εξέτισε την πενταετή ποινή που του είχε επιβληθεί γιατί επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του.

«Είμαι σοκαρισμένη», είπε η Τόμας μιλώντας στην Mirror. «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη. Ελπίζω να αποδοθεί δικαιοσύνη, γιατί η αστυνομία απέτυχε οικτρά αυτή τη φορά», συμπλήρωσε.

«Βγήκε από τη φυλακή πριν από δύο εβδομάδες και σκότωσε ένα κορίτσι. Η αστυνομία πρέπει να δώσει απαντήσεις. Είναι δικό τους λάθος που δεν προστάτευσαν ένα νεαρό κορίτσι. Ηξεραν ότι δεν ήταν ασφαλές να αφεθεί ελεύθερος», είπε η γυναίκα που είχε δέκα χρόνια σχέση μαζί του.

«Εκανε τη ζωή μου κόλαση. Δεν ήθελα να τον ξέρω από τη στιγμή που χωρίσαμε», κατέληξε η σοκαρισμένη γυναίκα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ