2014-11-08 20:15:05
Φωτογραφία για Το λιμάνι συναντάει το Ποτάμι
Αγαπητοί/ες φίλοι και φίλες καλησπέρα,

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στην εκδήλωση που διοργανώνει το "Ποτάμι" και ο τομέας Πειραιά, με τίτλο "Το λιμάνι "συναντάει" το Ποτάμι ", η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 6μμ έως 8μμ. στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά, Αγ. Κωνσταντίνου 3, 2ος όροφος.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν, εκ μέρους του "Ποταμιού", ο Γεράσιμος Γεωργάτος στέλεχος και Πολιτικός Υπεύθυνος τομέα "Εργασιακά θέματα" και η Λεομπίλλα Φωτεινή, στέλεχος, μέλος της Πανελλήνιας Επιτροπής και Πολιτική Υπεύθυνη για το τομέα "Στήριξη και απεξάρτηση εξαρτημένων ατόμων" . Επίσης θα παρευρίσκονται τα μέλη της Επιτροπής Δια Ταύτα, Κουτούλιας Γιάννης (συντονιστής τομέα Εσωτερικών), και Γκιόκας Δημήτρης (συντονιστής τομέα Οικονομίας και μέλος Πανελληνίας Επιτροπής). Την εκδήλωση προλογίζει και συντονίζουν, η Ολγα Δούρου, μέλος της Πανελλήνιας Επιτροπής, περιφερειακή Συντονίστρια Πειραιά και οι Συντονιστές Α' Πειραιά και νήσων και Β' Πειραιά, Παπακωνσταντίνου Σωτήρης και Κούβας Αντώνης καθώς και η Γραμματέας του τομέα Α' Πειραιά & Νήσων, Τσάκωνα Σωτηρία.


Τα θέματα της εκδήλωσης είναι: Οικονομία, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Νησιωτική Πολιτική και Πρόνοια

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι αντίστοιχα οι:

Γκιόκας Δημήτρης,

Κουτούλιας Γιάννης,

Κεχαγιόγλου Λευτέρης (Συντονιστής Α' Πειραιά και Νήσων),

Λεομπίλλα Φωτεινή

Η εκδήλωση είναι ανοικτή και απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους και τους φορείς της πόλης του Πειραιά. Μετά το πέρας των ομιλιών θα δοθεί ο λόγος σε όσους το επιθυμούν, προκειμένου να τοποθετηθούν ή να απευθύνουν ερωτήματα στους ομιλητές.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε "μίνι-μπουφέ".

Θα είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μας να σας δούμε όλους εκεί.

Με εκτίμηση

Οι Εθελοντές-μέλη του τομέα Πειραιά Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ