2014-11-09 11:07:17
Φωτογραφία για Η... ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ
Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανθρακικό στο Καραϊσκάκη, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν να αποδείξουν πως είναι το απόλυτο αφεντικό στην Ελλάδα.

Στην ελληνική πραγματικότητα επιστρέφει σήμερα ο Ολυμπιακός, πριν από τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, και υποδέχεται τον Πανθρακικό στο Καραϊσκάκη (15:00, Novasports 2).

Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από την πολύ καλή εμφάνιση με τη Γιουβέντους, όμως στη Σούπερ Λίγκα είχαν έρθει ισόπαλοι (0-0) με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Άπαντες στο Λιμάνι παρουσιάζονται αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις σε όλους εκείνους που αμφισβητούν την κυριαρχία τους, βάζοντας τέλος στις απώλειες και κάνοντας αντεπίθεση για να κατακτήσουν το 42ο τίτλο της ιστορίας τους.

Ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής έξι παίκτες και εκείνοι που θα κληθούν να παίξουν έχουν την υποχρέωση να βοηθήσουν την ομάδα να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, ο Ρομπέρτο θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Μποτία και Γιαννούλης.

Στον άξονα θα είναι οι Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι, με τους Αφελάι και Ντοσεβί στα πλάγια. Ρόλο επιτελικού μέσου θα έχει ο Ντομίνγκεζ, ενώ ο Διαμαντάκος θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μπουχαλάκης, Ντουρμάζ, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Μήτρογλου, Εντινγκά και Σαλίνο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ