2014-11-12 10:47:23
Φωτογραφία για «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΦ»
Ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ χαρακτήρισε... δρόμο προς την κόλαση τα δυο προσεχή ματς της Γαλατασαράι, με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και την Κυριακή (16/11) στην Ulker Sports Arena εναντίον της Φενέρμπαχτσε.

Όχι ότι η σεζόν ήταν απλή έως τώρα για τη Γαλατά, ωστόσο οι προκλήσεις δεν αναμένεται να σταματήσουν κάπου εδώ κοντά. Στην τελευταία τους υποχρέωση, οι Τούρκοι επικράτησαν την Αναντολού Εφές (77-76) και με αυτό το πνεύμα θα ταξιδέψουν για την Ελλάδα, προκειμένου να παίξουν την Πέμπτη (13/11) με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ (21.45).

Όπως επισήμανε ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ... "μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Θα έλεγα πως είναι ο δρόμος προς την κόλαση. Κατ' αρχάς, έχουμε τον Ολυμπιακό στην έδρα του και μετά τη Φενέρμπαχτσε, στη δική της. Και όλα αυτά ενώ στόχος μας είναι να φτάσουμε στον τίτλο στην Τουρκία, αλλά και να προκριθούμε ως πρώτοι του ομίλου στο ΤΟΡ16. Απώτερος στόχος είναι το Final Four. Ήταν λοιπόν, πολύ σημαντικό το γεγονός ότι κερδίσαμε την Εφές και πολύ περισσότερο με τον τρόπο που το κάναμε -με δραματικό φινάλε".


Ενημέρωσε -μέσω της novosti.rs- πως τα πράγματα στη γείτονα είναι πολύ πιο δύσκολα "μετά την αλλαγή του russian rule, σύμφωνα με τον οποίο έπρεπε να είναι πάντα στο παρκέ δυο Τούρκοι παίκτες. Αυτό σημαίνει πως τώρα οι περισσότερες ομάδες έχουν πέντε Αμερικανούς στο παρκέ, κάτι που κάνει πάντα δύσκολα τα πράγματα".

Σε ό,τι αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του, ο Μίτσοφ εξήγησε πως τα πράγματα κυλούν πιο φυσιολογικά πια "αλλά έχουμε ακόμα τραυματισμούς. Για παράδειγμα, ο Πότσιους θα χάσει τουλάχιστον έναν μήνα, μετά το πρόβλημα που είχε στη μέση. Ξεκινήσαμε τη Euroleague χωρίς να 'χουμε κάνει έστω μια προπόνηση, όλοι μαζί. Τώρα βέβαια, υπάρχει μια μεγαλύτερη ηρεμία, αλλά και πάλι χρειαζόμαστε λίγο χρόνο".

Επί προσωπικού, διευκρίνισε πως "είμαι σε καλή κατάσταση και αυτό δεν μπορεί παρά να με κάνει ευτυχισμένο. Ωστόσο, η ουσία είναι άλλη: να παίζουμε καλά ως ομάδα. Διαθέτουμε καλό υλικό που παιχνίδι με το παιχνίδι είναι καλύτερο".

Πώς είναι η ζωή του στην Κωνσταντινούπολη; "Σίγουρα η διαφορά με τη Μόσχα είναι τεράστια. Κατ' αρχάς το κλίμα είναι άρδην διαφορετικό. Απολαμβάνω τον ωραίο καιρό στην Πόλη, με βόλτες που κάνω δίπλα στη θάλασσα, παρέα με την οικογένεια μου και το σκύλο μου. Λίγες πόλεις είναι σαν την Κωνσταντινούπολη, ενώ ο οργανισμός είναι στο επίπεδο της ΤΣΣΚΑ".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ