2014-11-15 04:14:06
Φωτογραφία για Νέες ελλείψεις σε φάρμακο για καρκινοπαθείς
Ανακοίνωση του Εργηατοικού κέντρου Ν. Λάρισας Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, για τρίτη συνεχόμενη φορά μέσα στο 2014, καταγγέλει το γεγονός ότι λόγω της έλλειψης του φαρμάκου (BCG), αναβάλλονται σε αρκετούς πάσχοντες από καρκίνο της ουροδόχου κύστης, οι εγχύσεις που κάνουν στο ΠΠΝΛ, με ότι κινδύνους εγκυμονεί αυτό.

Αυτό το συνεχιζόμενο σοβαρό πρόβλημα βεβαίως, δεν είναι το μοναδικό, αφού υπάρχουν λίστες μακροχρόνιες για χειρουργεία, εξετάσεις, ελλείψεις σε ιατρικό, νοσηλευτικό και άλλο προσωπικό, εξοπλισμό και αναλώσιμα, παρά τις δηλώσεις του υπουργείου υγείας, της κυβέρνησης, της ΥΠΕ και των διοικήσεων των Νοσοκομείων, για νοικοκύρεμα και αναβάθμιση της δημόσιας υγείας, για πλεονάσματα που κάνουν επικίνδυνη την κατάσταση για πολλούς ασθενείς.

Η πολιτική της συγκυβέρνησης Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ και στον τομέα της υγείας, δεν έχει σκοπό να λύσει τα μεγάλα προβλήματα, αλλά να περιορίσει τις δωρεάν παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας, να επιβάλλει μεγαλύτερη οικονομική επιβάρυνση στα λαικά στρώματα για την υγεία και το φάρμακο, να σπρώξει περισσότερους ασθενείς στις ιδιωτικές επιχειρήσεις υγείας, όπου θα χρυσοπληρώνουν για να βρουν την υγεία τους.


Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, ζητά την άμεση προμήθεια του φαρμάκου (BCG) και την απρόσκοπτη συνέχιση των θεραπειών στους πάσχοντες από καρκίνο της ουροδόχου κύστης, την κάλυψη όλων των ελλείψεων σε γιατρούς, νοσηλευτικό και άλλο προσωπικό στα Δημόσια Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας με μόνιμο και πλήρους απασχόλησης προσωπικό, την προμήθεια και δωρεάν χορήγηση, όλων των φαρμάκων και υλικών στους ασθενείς. Αποκλειστικά δημόσια, δωρεάν υγεία για όλους, με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης στον τομέα αυτό.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ