2014-12-01 22:25:19
Φωτογραφία για ΠΕΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΟ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ Kick Boxing!
Συνέχεια στον “χορό” των μεταλλίων που άνοιξε πριν από ένα μήνα περίπου, με τα δυο ασημένια που κατέκτησαν στο Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα Κick Boxing, οι 20χρονοι αθλητές του Ολυμπιακού Τζανέτης Ραφαήλ (στην κατηγορία +91) και Xαρά Γρηγοριάδου, δόθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Το νεοσύστατο τμήμα Kick Boxing του Ολυμπιακού διακρίθηκε σε μια ακόμα διοργάνωση που έλαβε μέρος, κερδίζοντας συνολικά 5 μετάλλια. Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός μετείχε με 5 αθλητές στην τελευταία φάση του Διασυλλογικού πρωταθλήματος που διεξήχθη στο κλειστό στάδιο “Σπύρος Λούης” στο Μαρούσι. Οι Χασάν Μοχάμετ (70kg.) και Ραφαήλ Τζανέτης (91+ kg), κατέκτησαν από δυο μετάλλια ο καθένας κερδίζοντας στους αγώνες που έδωσαν, ενώ νικηφόρο ήταν και το αποτέλεσμα του Γιώργου Παυλίδη (63 kg.) που επίσης κατέκτησε μετάλλιο.

Οι γυναίκες που εκπροσώπησαν τον σύλλογο, Χαρά Γρηγοριάδου (68 kg.) και Χριστίνα Μπέτσου (63 kg.) έχασαν στις λεπτομέρειες κάποιο μετάλλιο αλλά αγωνίστηκαν με ψυχή και ολοκλήρωσαν την διοργάνωση με το κεφάλι ψηλά.


Η συνολική παρουσία του Ολυμπιακού στην τελευταία αγωνιστική του Joya Championship κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη αφού όλοι οι αθλητές ήταν ανταγωνιστικοί και έδειξαν τεράστια σημάδια βελτίωσης. Οι αθλητές που αγωνίστηκαν υπό τις οδηγίες των Βλαδίμηρου Ναζαρένκο και Ισίδωρου Μπινίκου πιστοποίησαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας ενόψει και της συμμετοχής του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί από τις 11 μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου.

Μπινίκος: “Έδειξαν ψυχή!”

Ο εκ των τεχνικών του Ολυμπιακού, Ισίδωρος Μπινίκος είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησαν οι αθλητές του, αποτέλεσμα των οποίων ήταν και τα 5 μετάλλια. Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του στο osfp.gr όπου τόνισε χαρακτηριστικά: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Φαίνεται ότι έχουν δουλέψει πολύ. Πολύ σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι ευχαριστήθηκαν τη συμμετοχή τους ενώ απέκτησαν επιπλέον εμπειρία καθώς αντιμετώπισαν πολύ καλούς αθλητές. Όλοι αθλητές μας έδειξαν ψυχή. Τώρα προχωράμε με στόχο τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.”
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ