2014-12-02 11:27:33
Φωτογραφία για ΚΑΛΟ... «ΣΤΟΙΧΗΜΑ» ΜΕ ΜΠΕΝΙΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΤΣΕΛ
Η παρουσία του Χόρχε Μπενίτες στο παιχνίδι με την Κέρκυρα άφησε... υποσχέσεις και δίνει μία καλή αφορμή στον Μίτσελ να... «στοιχημαίσει» στον Παραγουανό.

Όπως φαίνεται, στο επερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ, ο Μίτσελ θα ξεκινήσει με τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης, όμως είναι δεδομένο ότι ο Μπενίτες έδωσε κάτι διαφορετικό από τον διεθνή φορ. Ο Λατινοαμερικανός μπορεί να μην σκόραρε κόντρα στους Φαίακες, όμως εκτός από την ασίστ που έδωσε, έδειξε στοιχεία στο παιχνίδι του που λείπουν από την επίθεση των πρωταθλητών.

Ο Μπενίτες είναι γρήγορος και εκμεταλλεύεται τους χώρους, στοιχεία που ο Μήτρογλου δεν έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα. Ο Παραγουανός ανεβάζει ένα «κλικ» την ταχύτητα στην γραμμή κρούσης και αυτό μπορεί να είναι αρκετά σημαντικό για την επιλογή του Μίτσελ στη συνέχεια.

Είναι δεδομένο ότι ο Μήτρογλου θα πάρει κι άλλες ευκαιρίες, όμως ο Ισπανός τεχνικός έχει πλέον ένα καλό... «στοίχημα» να παίξει με τον Μπενίτες που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα, αν εκείνος αρχίζει να βρίσκει και δίχτυα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ